ORMANLI 24 DERSLİKLİ OKULUNA KAVUŞUYOR

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Beldesinde inşaatı devam eden 24 derslikli Ormanlı Ortaokulu binasında çeşitli incelemelerde bulundu.

ORMANLI 24 DERSLİKLİ OKULUNA KAVUŞUYOR


gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Beldesinde inşaatı devam eden 24 derslikli Ormanlı Ortaokulu binasında çeşitli incelemelerde bulundu.

Çakır beraberinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü TurgutÖzbek, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ve AK Parti Kdz. Ereğliyönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette inşaatçalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çakır burada yaptığı açıklamada, Ormanlı İlkokulu veOrtaokulunun bölgenin en güzide okulları arasında yer aldığını belirterek,şunları söyledi:

“Ormanlı beldemizdebir süredir devam eden okul inşaatımız var. İl Özel İdare Bütçemiz ile yapılanokulu kısa sürede eğitim ve öğretimine kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultudaçalışmalarda yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı, hem çalışmalar hakkındayetkililerden bilgi almak, hem de ilçemizde ihtiyaç olan dersliklerin biranönce tamamlanmasını sağlamaktır. AK Parti Hükümeti 12 yıldır özellikle eğitimebüyük önem veriyor. Bütçeden en fazla payı Milli Eğitim Bakanlığınaayırıyor. Bunun yanı sıra İlçemizdeyapılan derslik sayısıda her geçen gün artıyor. Ormanlı’da devam eden okulinşaatı da bu derslikler arasında yer almaktadır. Temennimiz okulumuzun hedeflenen sürede tamamlanarak,öğrencilerimizin ve velilerimizin modern ve kaliteli ortamlarda eğitimalmasıdır.”

MEB YETKİLİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Çakır öte yandan Eğitimde Kalite SistemiUygulamaları kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk10’a girerek finale kalan Kdz. Ereğli Ormanlı İlkokul-Ortaokulu’na sahaziyaretleri gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ilede bir süre görüşerek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Çakır,Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü yetkilileri ile Milli eğitim camiasınagösterdikleri özveri ve gayretlerden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar temenni etti.


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER