Ormanlı´ya Toki Müjdesi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesine toplu konut (TOKİ) müjdesi verdi.

Ormanlı´ya Toki Müjdesi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesine toplu konut (TOKİ) müjdesi verdi.

Beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile birlikte TOKİ Başkanı M.Ergün Turan´ı makamında ziyaret eden Çaturoğlu; Ormanlıda yapılması düşünülen Toplu Konut Projesini gündeme getirdi. Talebin tüm yönleriyle masaya yatırıldığı görüşmede, arsanın durumuna göre yaklaşık 100 konut ve yanında sosyal donatılar olacak şekilde proje geliştirilmesi konusunda karar alınırken, taraflar önümüzdeki günlerde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile TOKİ Proje Dairesi yetkilileriyle bir araya gelme konusunda mutabık kaldıklarını söyledi.

Yapılan görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini belirten Milletvekili Çaturoğlu sözlerine şöyle devam etti: Söz konusu projenin netleşmesinin ardından vatandaşlardan ön talepler alınmaya başlanacak. Bu konunun takibini yapacağız ve Ormanlı´ya TOKİ´yi kazandıracağız. Yine aynı toplantıda TOKİ tarafından Çaycuma da yapılan hastane inşaatı gündeme geldi Hastane inşaatının önümüzdeki 2 ay içerisinde bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların hızlandırılması yönünde TOKİ Başkanımız ilgililere talimatlarını verdi. Diğer taraftan Çaydeğirmeni beldesinde yapımı tamamlanan konutların yılbaşından önce geçici kabulünün yapılarak biran önce yönetimin oluşturulmasını gündeme getirdik. Bu konuda da gerekli işlemlerin yapılması için ilgililere gerekli talimatlarını verdiler.

Şahsıma ve beraberimdeki arkadaşlarıma sıcak ilgi ve alaka gösteren ve projelerin biran önce tamamlanması için takipçi olacağını belirten TOKİ Başkanı Sayın Turan´a teşekkür ediyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER