Örnek davranış

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, içinde bir miktar para ile cep telefonu olan çantayı bulan bir kişinin, kayıp çantayı sahibine ulaştırdığı bildirildi.

Örnek davranış

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, içinde bir miktar para ile cep telefonu olan çantayı bulan bir kişinin, kayıp çantayı sahibine ulaştırdığı bildirildi.Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Emine Ölmez, çarşı merkezinde ilerlediği sırada, Rüya Kuruyemiş firması yakınlarında bayan çantası buldu.
Ölmez, belediyeye giderek içine bakmadığı çantayı görevlilere teslim etti.
Tutanak altına alınan çantada 2 bin lira para, bir adet cep telefonu ve kimlik olduğu tespit edildi.Kısa sürede çanta sahibini bulan yetkililer, cüzdan sahibi Hatice Ural’a ulaşarak çantayı teslim ettiler. Çantayı bulup teslim eden Emine Ölmez, duygulandığını belirterek, “ben sadece vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Çantanın içerisinde ne olduğuna bile bakmadan hemen zabıta müdürlüğü ekibine teslim etmek istedim dedi. Çanta sahibi Hatice Ural ise şunları söyledi:
Emine hanımdan Allah razı olsun. Bayram öncesi bana çok büyük mutluluk yaşattı, eğer çantamı bulamamış olsaydım, bu bayram sadece benim için değil ailem ve çocuklarım içinde buruk bir Kurban Bayramı olacaktı. Emine hanıma ve Zabıta Müdürlüğü personeline çok teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER