OTOMOBİLLE DEREYE UÇTU

otomobil sürücüsü, dereye uçtu.olayda bir otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve havanın da yağışlı olması sonucu dereye düştü.

OTOMOBİLLE DEREYE UÇTU
gundemeregli.com-Bartın´da seyir halindeyken köprüyü fark edemeyen otomobil sürücüsü, dereye uçtu.olayda bir otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve havanın da yağışlı olması sonucu dereye düştü.
Kaza, Bartın şehir merkezine 15 km uzaklıktaki Mugada plajı ile Hatipler plajını birbirine bağlayan 3 km’lik yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gece geç saatlerde Mugada’dan Hatiplere gitmek isteyen 67 NY 191 plakalı araç sürücüsü, yağışın da etkisiyle köprüyü göremeyince, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu.
Kazada araç içinde bulunan sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu. Dere içinde olan araçta ise maddi hasar meydana geldi. Çamura saplanan aracı gece derede bırakan sürücü, sabah aracını dereden çekici yardımıyla çıkardı.

“KÖPRÜLERE BİRAN ÖNCE ÇÖZÜM BULUNMALI”
Yaşanan trafik kazalarıyla ilgili açıklama yapan vatandaşlar: “Bartın şehir merkezine 15 km uzaklıkta olan Mugada plajı özellikle yaz aylarında herkesin tercih ettiği bir yer. Yine doğasıyla ve deniziyle tercih edilen sahillerimizden bir tanesi de Hatipler plajı. Bu iki plajı birbirine bağlayan 3 km’lik yolda sürekli kazalar oluyor. Bu yol üzerinde bulunan 2 köprüde sürekli aynı olaylar yaşanıyor şeklinde ifade ettiler.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2014, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER