ÖZDEMİR DÜNYA DA BİR ÖRNEĞİ VAR MIDIR BİLMİYORUM.

ÖZDEMİR  DÜNYA DA BİR ÖRNEĞİ VAR MIDIR BİLMİYORUM.

gundemeregli.com-Özdemir Dünya da bir örneği var mıdır bilmiyorum. Kendisini özelleştiren birkurum siyasi partiyi nasıl destekler. Nasıl bu kadar aleni açık bir şekildebeyan eder bir örneği varsa anlatsın dedi.Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi BelediyeBaşkanı Mevlüt Özdemir Ereğli Eğitim-Sen Şube başkanı İbrahim Koç ve üyeleriniziyaret etti. Ziyarette Dernek, sivil toplum kuruluşları ve sendikalarınönemine değinen Özdemir, Türk Metal Sendikasının Ereğli Demir ve ÇelikFabrikalarını özelleştiren bir siyasi görüşü nasıldesteklediklerini anlayamadığını söyledi.

Özdemir konuşmasında Sendikalar özellikle sizin tarzınızdasendikalar bugün Türk Metali falan kastetmiyorum. Kime hizmet ettiği kiminadına çalıştığını bilemiyorum. Allah’a havale ediyorum sadece. Yani o kadarekonomik gücün içersinde ben tarihte ve dünya da örneği yoktur.Bu konu da benEreğli´de ki sivil toplum örgütlerine de açıkçası üzüntülerimi belirtmekistiyorum.Ereğli´de 300´ün içerinde sivil toplum örgütü ve dernek varken kimseTürk Metal hakkında bir açıklama yapmadı.Niye yapmadı? Anlayamıyorum. Dünyadabir örneği var mıdır arkadaşlar. Kendisini özelleştiren bir kurum bir siyasipartiyi nasıl destekler. Nasıl bu kadar açık bir şekilde beyan eden birörneğini gören varsa bana anlatsın. Yani tabiri caizse ben geleceğim hocam sizöğretmensiniz, devletten maaşı da alıyorsunuz. Tamam, ben sizi öğretmenliktenalıyorum ondan sonra sizin patronu şu arkadaş yapıyorum. Onun iki dudağı arasındaolacaksınız diyorum. Siz geliyorsunuz aamevlüt çok yaşa diyorsunuz.Böyle bir kişiliksizlik nerede var?

İŞİ BİRAZ DAHA İLERİ GÖTÜRDÜLER, VERİLEN OYLARIN FOTOĞRAFLARINIİSTİYORLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir,sendikanın işi daha da ileri götürerek işçilerin kullandıkları oy pusulasınınfotoğrafını çekmeleri konusunda telefonlar edildiğini söylediği konuşmasındaŞimdi işi biraz daha ileri götürdüler. Kendilerine yakın arkadaşlaratehdit ve şantajla veya bir takım şeylerle fotoğraf çekeceksiniz oylarını oypusulasın da fotoğrafını çekmeyenler bundan sonra kendilerine dikkatetsin.Böyle de bir sıkıntı var.Benim bacanağım Erdemir işçisi.Oda aynı şekildetelefon edilip kendisinden oy pusulasın da fotoğraflanılması talep edilmiş.Benbilgiyi ondan aldım.Aynı zaman da biliyorsunuz bu seçim iptalidir.Anayasalhaklara yapılmış bir suçtur.Çok ağır yaptırımları ve cezası vardır.Bizim değilaslında bütün seçmenlerin mağduriyeti.Bu türlü baskı yapılırken Kamuoyundayüzlerce derneğin bu konu da sessiz kalması açıkçası siyası olarak değil birseçmen olarak, bir vatandaş olarak beni üzüyor dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 21:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

“ERDEMİR BİR KÜLTÜRDÜR.” “ERDEMİRLİLİK İSE BİR AYRICALIKTIR.” TÜM DEĞERLİ ERDEMİRLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIN DA BU “ERDEMİR KÜLTÜRÜNÜN VE AYRICALIĞININ” BİLİNCİNDE OLDUĞUNDAN KESİNLİKLE ŞÜPHEM YOKTUR. “ERDEMİR KURUM KÜLTÜRÜMÜZE VE KURUMSAL KİMLİĞİMİZE” ZARAR VERECEK HER TÜRLÜ “SİYASİ TARAFGİRLİK GİRİŞİMLERİNE” VE “SİYASİ NEMALANMALARA” HAYIR, HAYIR, HAYIR.

ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİM SÜRECİNDE HANGİ SİYASİ GÖRÜŞTEKİ PARTİ VEYA KİŞİ OLURSA OLSUN, BİRİLERİNİN SİYASİ RANTI VE ÇIKARI UĞRUNA, ERDEMİR İŞÇİSİ ÜZERİNDEN SİYASİ RANT SAĞLAMAYA YÖNELİK GERGİNLİK YARATACAK GİRİŞİMLERE ASLA RAĞBET EDİLMEMELİDİR. HER ŞEY KENDİ MECRASINDA VE KENDİ SÜRECİNDE İŞLEMELİDİR. ERDEMİR VE EREĞLİ, GEÇMİŞ YILLARDA BUNUN ACILARINI ÇOK YAŞADI. HER İKİ TARAFTA BU GERGİNLİĞİN BEDELİNİ ÇOK AĞIR BİR ŞEKİLDE ÖDEDİ. TEKRAR AYNI GERGİNLİKLERE YOL AÇABİLECEK TUTUM VE DAVRANIŞLARDAN KESİNLİKLE KAÇINILMALIDIR. LÜTFEN SUKUNET. LÜTFEN SUKUNET. LÜTFEN SUKUNET.

ERDEMİR VE EREĞLİ BİR BÜTÜNDÜR. AYRILAMAZ BİR BÜTÜNÜN İKİ PARÇASIDIR. YAKLAŞAN YEREL SEÇİM SÜRECİ DOLAYISIYLA “BİR TAKIM SİYASİ HESAPLAR UĞRUNA” BU BÜTÜNLÜĞÜ BOZACAK TUTUM VE DAVRANIŞLARLA “AYNI AĞIR BEDELLER” HEM EREĞLİ’YE, HEMDE ERDEMİR’E TEKRAR ÖDETİLMEMELİDİR. BİZ EREĞLİLER VE ERDEMİRLİLİLER DAHA ÖNCE SEYRETTİĞİMİZ BU “GERİLİM FİLMİ” Nİ TEKRAR SEYRETMEK İSTEMİYORUZ. ETKİLİ VE YETKİLİ MAKAMLARDAKİ TÜM TARAFLAR “BULUNDUĞU MAKAMIN GEREKTİRDİĞİ SORUMLUĞUN BİLİNCİYLE” BUNA TİTİZLİKLE UYMALIDIR.

ÇAĞDAŞ DEMOKRASİ VE ANAYASAL HAKLAR GEREĞİ OLARAK; SEÇME VE SEÇİLME HAKKI HER YURTTAŞIN EN TEMEL BİREYSEL HAKKIDIR. ANCAK ERDEMİR´Lİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM BU HAKLARINI ALMIŞ OLDUĞU “ERDEMİR KURUM KÜLTÜRܔ VE ÜZERİNDE TAŞIMIŞ OLDUĞU “ERDEMİR KURUMSAL KİMLİĞİ” GEREĞİ, YURTTAŞLIK GÖREVİNİ MEYDANLAR YERİNE, SANDIK ÖNÜNE KONULDUĞUNDA YERİNE GETİRMELİDİR. İŞÇİNİN VE SENDİKANIN ÖNCELİKLİ MÜCADELESİ SİYASİ MÜCADELE DEĞİL, EMEK MÜCADELESİDİR. ALINTERİNİN KARŞILIĞINI ALMA MÜCADELESİDİR. ERDEMİR MÜCADELESİDİR. GÜNÜMÜZÜN ACIMASIZ REKABET ORTAMINDA ERDEMİR’İ SEKTÖRÜMÜZE YÖN VEREN VE OYUNUN KURALLARINI BELİRLEYEN “KÜRESEL ÇELİK ŞİRKETLERİ SEVİYESİNE ÇIKARMA MÜCADELESİDİR.”

TÜM DEĞERLİ ERDEMİRLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA “KAZASIZ VE VERİMLİ BİR ÇALIŞMA ORTAMI” DİLEKLERİMLE…

SÖZÜN ÖZÜ: “KAVGANIN KAZANANI YOKTUR, YA KAYBEDERSİNİZ YA DA DAHA ÇOK KAYBEDERSİNİZ.” ALBERT EINSTEIN

SAYGILARIMLA

ERDEMİR VE ERDEMİR İŞÇİSİ ÜZERİNDEN SİYASETE HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

SIRADAKİ HABER