Özdemir Park AVM açıldı

Özdemir Park AVM açıldı

Özdemir Park AVM açıldı


Kdz. Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alış veriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

12.000 m2’lik kiralanabilir brüt alan ve 52 ulusal ve yerel marka, 300 kişilik istihdam, Ereğli’de ilk kez açılan modern sinema, Yepyeni çocuk oyun alanı, Yerel ekonomiye katkı sağlayan bölgedeki en yeni ticari ve eğlence &hobi merkezi, Yaklaşık 50 Milyon TL’lik bir yatırım alanı bulunan Özdemir Park açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. 12.000 m2 brüt kiralanabilir alan ile yeni mekan Karadeniz Ereğlide Erdemir Caddesinde yer alan Özdemir Park, komşu alanlar ve hizmet sağlayıcılara yaklaşık 300 yeni doğrudan iş yaratımı sağlayacak.

47 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

Açılış öncesin de basın mensuplarına tanıtımı yapılan Alış veriş merkezinin sahibi Fevzi Özdemir, AVMnin Özdemir ailesinin 47 yıllık hayali olduğunu söyledi. Özdemir Boru Yöneticisi Fevzi Özdemir konuşmasında Bu gördüğünüz Alışveriş Merkezi, Özdemir Ailesi’nin 47 yıllık bir hayaliydi. Şu anda bu hayalimizin gerçekleşmiş olmasından dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız. 1969 yılında bu alışveriş merkezinin oturduğu alan 5.000m² büyüklüğünde 44 hissedarı olan bir tarlaydı. Özdemir ailesi hissedarların satmakta olduğu hisseleri alarak on sene içerisinde bu yeri almış oldu” sözleriyle dikkat çekti.

ÖZDEMİR,AMACIMIZ ÜLKEMİZE VE EREĞLİYE DEĞER KATMAK

Özdemir, yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırıma sahip olan AVM’den ne kadar ciro beklendiği sorusuna ise “ Hem bu ülke, hem de Ereğli bizim için çok kıymetli ve çok değerli. Biz, 1969 yılından beri ülkemize ve Ereğli’ye değer katmak için çalışan bir aileyiz ve bu projede tamamıyla bu düşüncelerle yola çıkılarak yapılmıştır. Amacımız Ülkemize ve Ereğli’ye yeni bir değer daha katmaktır. Dolayısıyla öncelikli hedefimiz ciro beklentisi olmamıştır.” yanıtını verdi.

GÜNEŞ,BUARAYI SADECE AVM OLARAK PLANLAMADIK

Özdemir Park, AVM Müdürü Şuayben Güneş ise Özdemir Park Alışveriş Merkezini sadece bir alışveriş merkezi olarak planlamadık. Ereğlinin en yeni ve en modern buluşma noktası, sunduğu ayrıcalıkları ile ailenin tüm fertlerinin sosyalleşebileceği ve birlikte güzel vakit geçireceği bir yaşam merkezi olarak hayata geçirdik. Ereğlinin en yeni ve modern tek sineması, birbirinden farklı ulusal markalar, farklı tatları barındıran ve yeme-içme alternatifleri sunan restoranları, ayrıcalıklı etkinlikleriyle Özdemir Park Alışveriş Merkezi’nin kentin yeni buluşma noktası olacağına inanıyoruz. 300 kişiye istihdam sağladığımız Alışveriş Merkezi’mizle şehrimize sosyal ve kültürel fayda da sağlamaktayız. şeklinde konuştu.

YENİLİKLERE AÇIK

Çocuk alanlarının yanı sıra sinemanın da varlığı ziyaretçilerinin dikkatini çekmek konusunda Alışveriş Merkezinin gücüne güç katacak, çünkü her iki alan da Ereğli için çok yeni ve yeniliklere açık. Özdemir Park alışveriş merkezi 6 Eylülde halka açılan 7 sinema salonuna sahip. Avşar sineması ülke genelinde 16 Alışveriş Merkezinde faaliyet göstermekte olup ve Türkiyedeki faaliyetlerine 1984 yılında başlamıştır. Çocuk oyun alanı operatörü Funny Day ise 2009 tarihinde kurulmuştur. Marka Türkiyede 16 şehirdeki 24 dükkanda faaliyet göstermektedir

BÖLGEDE İLK

Ereğlide yaşayan ve Ereğliyi ziyaret edenler için yeni bir buluşma noktası olan Özdemir Park, aileleri ve tüm ziyaretçileri zenginleştirici ve yenilikçi bir deneyim yaşatmak için, şehirde bir referans noktası olacak şekilde tasarlanmıştır. Erdemir Caddesinde yer alan merkez şehrin merkezi bölgesinde yer almakta olup ilk yılında yaklaşık 5 milyon ziyaretçiye ulaşacaktır.

MODERN BİR ALANDA FAALİYET GÖSTERMEKTE

6 Eylül 2016 tarihinde kamuya açılan bu merkez şehirde önemli bir yer işgal etmektedir, 5 katta, 12.000 m2 brüt kiralanabilir alana (GLA) yayılmış toplam 52 dükkan, 9 restoranıyla hizmet eden bir yemek katı ve 2 kattan oluşan 400 park alanına sahiptir. Ereğlide Erdemir Caddesindeki öncelikli mekan olan Özdemir Park etki alanındaki yaklaşık 600.000 kişiye hizmet ederek, tam bir gelişimle modern bir alanda faaliyet göstermektedir. Özdemir Park şehrin ticari yapısına değer katan sineması, birçok ulusal ve yerel markası ile dikkat çekmektedir.

AÇILIŞI KURDALESİNİ PROTOKOL ÜYELERİ KESTİ

Öte yandan, Saat 14.00 de düzenlenen açılışa Ereğli Kaymakamı NazımMadenoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, Oda ve sivil toplumkuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. İpek Tanrıyarın sunumu ilegerçekleştirilen açılış da konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğliiçin önemli bir merkezin açılışını yaptıklarını söyledi Madenoğlu konuşmasındaÖnemli bir merkezin açılışını gerçekleştiriyoruz, hep birlikteyiz.Kdz. Ereğli ilçemiz daima ve daima her şeyin en iyisine güzeline layıktır.İşadamımız Fevzi Özdemir ve ekibi, Kdz.Ereğli ilçemize böyle güzel bir işyerinikazandırdılar. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. İlçemiz tüm kuruluşlarıile halkı ile böyle güzel işyerlerini istemek ve beklemektedir. Böyle güzel veörnek bir işyerini değerli halkımızın hizmetine sunuyoruz dedi.Açılışın ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar AVM yi gezerek bazı işyerlerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış dolayısıyla davetlilere çeşitliikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER