ÖZKÖK CHP’DEN 50 TANE ADAY ADAYI ÇIKAR

ÖZKÖK CHP’DEN 50 TANE ADAY ADAYI ÇIKAR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de ismi CHP’den Belediye Başkan Aday Adayları arasında geçen Semih Özkök, “CHP’den sadece ben yâda bir başkası değil, 50 tane aday adayı çıkabilir. Her şeyin bir zamanı var” dedi.

Özkök konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, siyasette bir yılın kısa bir dakikanın da uzun bir süre olduğuna dikkat çekerek, yerel seçimlerde sürecin bir yerinde olabileceğini kaydetti.

30 YILLIK PARTİLİYİM

Özkök, yerel seçimlerde CHP’nin başarısı için çalışacaklarını ve 30 yıllık parti üyesi olduğunu kaydederek şunları söyledi:

“Mesele benim ya da başka birinin aday adaylığı meselesi değil. CHP’de sadece iki tane aday adayı olacak diye bir şey söz konusu değil. 50 tane de aday adayı çıkabilir. Aday Adaylarının projeleri yarışır. Ardından ortaya bir netice çıkar. 1 yıl kısa bir zamandır 1 dakika uzun bir zamandır.

ZAMANINI BEKLERİZ.

Zamanını bekleriz. Bizim memleket sevdamız yerinde duruyor. Eksilmedi aksine artarak sürüyor. Ve devam ediyor. Biz kendi aramızda sürecin doğruluğu yanlışlığı noktasında tartışmalarımız sürüyor. Sadece Ereğli’de değil Türkiye’nin her yerinde CHP’nin yaptığı bir çalışma. Yerel seçimler bu çalışmanın bir yerinde oluruz. Zamanını bekleriz.”

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER