Paylaşan gönüller projesi’ne start verildi

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ereğli İlçe Müdürlüğü ve Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ‘Paylaşan Gönüller Projesi’ne start verildi

Paylaşan gönüller projesi’ne start verildi

KaradenizEreğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ereğliİlçe Müdürlüğü ve Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen‘Paylaşan Gönüller Projesi’ne start verildi. Projeye göre ilçenin 21 okulunakitap, kırtasiye, oyuncak ve gıda götürecek olan Erdemir İlkokuluöğrencilerinin ilk durağı, Yazıcılar Köyü İlkokulu oldu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Gençlik Meclisi ve ÇocukMeclisi’nin aldığı karar doğrultusunda, belediyenin ulaştırma ve lojistik desteğiile okula çıkartma yapan 3 kuruma, Karadeniz Bölge Komutanlığı da ekleninceproje tam bir şölen havasına dönüştü. Havanın da güzel olmasıyla birlikte çiçektoplayan Yazıcılar İlk Okulu öğrencileri komutanlara çiçek vererek sevgigösterisinde bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programa,Karadeniz Bölge Komutanlığı Deniz Binbaşısı İlker Aslıtürk, İlçe Milli EğitimMüdürü Numan Korkmaz, Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler MüdürüNamık Şahin ile Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçeMüdürü Haydar Üzülmez, Erdemir İlkokulu Müdürü Yaşar Ciğer, Yazıcılar KöyüMuhtarı Muhterem Ersoy, Erdemir Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, YazıcılarKöyü öğretmenleri ve öğrencileri ile öğrenci aileleri ve köy halkı katıldı. 

Erdemir İlkokulu öğrencilerinden Çocuk Meclisi İcraKurulu Üyesi Naz Ağlar, tüm çocukların aynı düşünce ve duygularla büyüdüğünübelirterek, Erdemir Okulu’ndan kucak dolusu sevgi getirdiklerini söyledi.

Okul idaresinin katılımlarından dolayı çiçek verdiği BinbaşıAslıtürk’te sevginin paylaştıkça çoğaldığını, acıların da paylaştıkçaazaldığını hatırlatarak, çocuklara okumaları ve devlet ve millet için faydalıbirer birey olarak yetişmelerini istedi.

Erdemir ve Yazıcılar İlk Okullarının folklor gösterileri,şiir ve şarkılarla süren programda, askerler de hediye olarak öğrencilereçikolata ve şapka dağıttı. Erdemir Okulu öğrencileri ile protokol yanlarındagetirdikleri çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Öte yandan proje kapsamında Erdemir İlkokulu 21 ayrıköy okuluna giderek öğrencilerle buluşacak ve çeşitli hediyeler dağıtacak.

 


 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 06:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER