PLAY-OFF MAÇINA HAZIRLANIYOR...

PLAY-OFF MAÇINA HAZIRLANIYOR...
gundemeregli.com-Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 11 Mayıs’ta oynayacak olduğu play-off maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenmanda değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor’un Antrenörü Cahit Terzi, “Şu anda tam yüzde yüz tam bir şey yok. Ama görünen bir şey var Sincan-Dersim maçı galibi bize rakibimizi yüzde 99 belli ediyor. Sincan yenerse rakibimiz büyük bir ihtimalle Zara gözüküyor. Sincan yenilirse rakibimiz büyük ihtimalle Etimesgut gözüküyor bölgesel olduğu için. Tabi tam kesin net açıklanan bir şey yok. Bunun yanında oynanacak şehirde belli değil. Bu Pazartesi’yi bekleyeceğiz. Bir haftamız daha var. Beklemek gerçekten biraz zor. Çünkü herkes ligi bitirecek maçları oynayacak 4 Mayıs Pazar günü. Biz 11 Mayıs’ı bekleyeceğiz. Bu kısmet meselesi. İnşallah bu Zonguldak için hayırlı olur. Bu zaman çerçevesi içerisinde biz tabi sezon sonu olduğu için çocukları formda tutmak gerçekten kolay değil. Artık onlarda da biraz gerginlik başladı final maçının gerginliği. Ama biz bunları en güzel şekilde atlatıp bu hafta sonu inşallah 3-4 günlük bir yere gidip kamp talebimiz var yönetimden. Bu Bartın olur, Bolu olur ya da Ankara Kızılcahamam böyle bir talebimiz var, inşallah yönetimde bunu karşılayıp çocukların havasını değiştirmek istiyoruz. Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar Zonguldak’tan çıkıp tekrar Pazartesi Zonguldak’a gelmek istiyoruz. Böyle bir talebimiz var. dedi.
Takımda sakat veya cezalı oyuncunun olmamasının sevindirici olduğunu kaydeden Terzi, Bu süreç içerisinde bizi en çok sevindiren sakat ve cezalı oyuncunun olmayışı. Şehirde de çok güzel bir hareketlilik var, taraftarlar olsun gerçekten Zonguldak’ta büyük bir hareket var. Şehir dışındaki Zonguldaklılar’da da büyük bir hareketlilik var. Bunlar bizi çok sevindiriyor. Ben en azından şunun gururunu hep beraber yaşıyorum çocuklarla, duyuyorum. Tekrar o eski havayı yakaladık. Geçen seneki o havayı, kimsenin yakalayamaz dediği o havayı yakaladık. O ilgi, alaka müthiş bir tavan yaptı. Eski havayı yakaladığımız için çok mutluyum. Bir tek geriye kupa kalıyor. İnşallah da o 90 dakika çıkıp, çocuklar aslanlar gibi mücadele edip o kupayı Zonguldak’a getirecekler, buna kesinlikle inanıyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER