POSBIYIK ÇATI ADAY İÇİN SAHALARDA

Halil Posbıyık, Ramazan Bayramında köy ve belde ziyaretlerinde halkı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi..

POSBIYIK ÇATI ADAY İÇİN SAHALARDA

gundemeregli.com-Halil Posbıyık, Ramazan Bayramında köy ve belde ziyaretlerinde halkı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi..

Halil Posbıyık, Ramazan Bayramının birinci günü Halkla İrtibat Ofisinde kendisini ziyarete gelen Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Gaziler ile Bayramlaştıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünde düzenlenen Bayramlaşma törenine katıldı.

Burada partililerin Bayramını kutlayan Posbıyık daha sonra CHP kadrosuyla birlikte köy ve belde ziyaretlerine çıktı.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

Posbıyık, beraberindeki CHP Kadrosuyla birlikte Çayırlı bölgesindeki köyleri ziyaret ederek halkla kucaklaştı.

Halktan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermelerini isteyen Posbıyık, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizdi.

Ziyaretlerde, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan afiş ve broşürler de dağıtıldı.

ORMANLI BELDESİ VE KARAKAVUZ ZİYARETİ..

Halil Posbıyık, Bayramın 2. Günü Ormanlı Beldesini ziyaret ederek Karakavuz’da düzenlenen Yağlı Güreş Şenliklerine katılıp, vatandaşlarla bir araya geldi..

Bayramın 2. Günü de, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Çatı adayı’ olan Ekmeleddin İhsanoğlu için sahada olan Halil Posbıyık, Subaşı, Yazıcılar, Ormanlı Beldesi ve Karakavuz’da halkla kucaklaştı, bayramlarını kutlayarak İhsanoğlu’na destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetici ve İl Genel ile Belediye Meclis Üyeleriyle Birlikte Süleymanbeylerden itibaren köy ziyaretlerine başlayan Posbıyık, gittiği yerlerde halkın bayramını kutladı ve bir süre sohbet etti.

Yazıcılar Köyünden sonra Ormanlı Beldesine geçen Posbıyık, halkla önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sohbette bulunup siyasi tecrübelerini anlatarak Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

KARAKAVUZ ŞENLİKLERİNDE CANLARDAN SICAK KARŞILAMA..

Posbıyık ve beraberindekiler daha sonra Karakavuz’da düzenlenen Geleneksel Yağlı Güreş Şenliklerine katıldı. Canların çok samimi bir şekilde alkışlarla karşıladığı ve ilgi gösterdikleri Posbıyık, bir süre müsabakaları vatandaşlarla birlikte izledi.

Alandaki kalabalığın bayramını kutlayan ve halkla kucaklaşarak Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen Posbıyık, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Posbıyık’ın bölgeye yaptığı ziyaret vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

YALI BOYUNA, EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NA DESTEK TURLARI..

Halil Posbıyık, Bayramın 3. Gününü Yalı Boyundaki köylerde geçirdi.

Chp İl Genel Meclis Üyeleri ve Parti temsilcileri ile birlikte Bayramın 3. Gününü de köy ziyaretlerine ayıran Halil Posbıyık, Yalı boyundaki köylere giderek burada halkla bayramlaştı ve Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

Posbıyık, Köyler Arası düzenlenen futbol turnuvasını izledikten sonra Yalı böyündeki köy ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine sohbetlerde bulundu.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtıcı afiş ve broşürlerinde dağıtıldığı ziyaretlerde Posbıyık, halkın gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER