POSBIYIK, GÜLÜÇ BELEDİYESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

POSBIYIK, GÜLÜÇ BELEDİYESİ´Nİ ZİYARET ETTİ
 
gundemeregli.com-Kdz Ereğli  Eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve CHP’li Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Demirtaş’a görevinde başarılar dileyen Posbıyık, Gülüç’e çok hizmet etmek istediğini ancak nasip olmadığını söyledi. Posbıyık konuşmasında ; “Yılardan beri ‘Gülüç’ü bir alsak da şuraya bir hizmet yapsak’ diye yanıp tutuşuyordum. Gülüç’ü aldık, bu sefer Ereğli’yi kaybettik. Anlayamadım bu işten bir şey. Ama her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Sizi, meclis üyelerini ve Gülüç halkını kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin, başarılı olmanızı diliyoruz. Tabi ki en büyük amacımız; Ereğli’nin buraya büyük hizmetler getirmesi noktasında çok kararlıydık, çok inançlıydık, en büyük arzumuz oydu. Ama bir şey nasip olmayınca olmuyor. Allah kısmet etmeyince olmuyor. Böyle oldu. Olsun, biz yine dışarıdan da her zaman sizin yanınızdayız. Allah hayırlı etsin diyorum hepinize” dedi.
Halil Posbıyık’ın gerek adaylığı öncesi ve gerekse adaylığı sürecinde her zaman kendisine en büyük desteği verdiğini ifade eden Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Posbıyık’ın kendi gönlünde ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Demirtaş şunları söyledi; “Seçim sürecinde, seçim öncesi, seçim sonrası da benim yanımda olacağınızdan eminim başkanım. Bu konu da hiç şüphem yok. Bu zamana kadar hep beni önde tutmak için yardımlarınızı hiç esirgemediniz. O konuda size teşekkür ederim. Ben her konuşmam da sizi duayen bir belediye başkanım olarak herkese bahsetmişimdir. Kazanıp kazanmamak önemli değil başkanım.”
 
DEMİRTAŞ: “BEN DİMDİK AYAKTAYIM”
Kendisini Halil Posbıyık’ın Ereğli Belediye Başkanlığı’nı kaybetmesi nedeniyle “Gökhan şimdi ne yapacak ?” diye sorup eleştirenler bulunduğunu da belirten Demirtaş “Ben onların burada yapamadıkları işleri, kendi çabalarımızla, ekipteki meclis üyelerimle beraber daha güzel şeylere imza atacağım ve onları utandıracağım. Ben dimdik ayaktayım. Şu andan itibaren beni sıkıştırmaya başladılar. Radyo kanallarında, basında hep üzerimize oynuyorlar. Yenilgiyi hazmedemiyorlar daha doğrusu. Ama bu bir yarıştı ve biri kazanacak elbet. Buna saygı duymak gerekir. Gülüç halkı buraya bizi uygun gördü. Biz Gülüç halkını hiçbir şekilde mağdur etmeden hizmetin en güzelini yapacağız” dedi.
 
DEMİRTAŞ İCRAATLARINI ANLATTI
Gülüç Belediyesi’ni 12 trilyonun üzerinde borçla aldığını ifade eden Demirtaş göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla ilgili olarak ise şu bilgileri verdi; “ Düğün salonu projemizi hazırladık ve firmayla anlaştım. Düğün salonunu yapıyorum. Gülüç’ün üst kısmında orman arazimiz vardı. Orman’dan müsaadesini aldık ve piknik alanı projesine başladık. Gülüç’te hoparlör sistemi yoktu. Komple hoparlör sistemini faaliyete geçirdim. İşçilerin 23, 25’inde ödenen maaşlarını 16’sında ödedim. Şu anda kendim bile maaş almadım. Kendim zaten öyle bir beklenti içinde değilim. İlk önce burada çalışan işçilerim benim en öndedir. Çünkü onların aileleri var, çocukları var. İşçilerimizle toplantı yaptık; ‘Gülüç’te ne yapılması gerekiyorsa ben taşın altına elimi değil kafamı koydum, sizde elinizi koyacaksınız’ dedim. 2-3 günden beri vatandaşlarımız değişikliği görünce teşekküre geliyorlar. Hatta ‘Gökhan 20 tane işçi almış’ diyenler var. Halbu ki öyle bir şey yok. Kimsenin yerini değiştirmedik, hiç kimseyi almadım. Sadece disiplin geldi.”
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

GÜLÜÇ BELDESİ ZAMANIN İKTİDARI ANAVATAN PARTİSİNİN SİYASİ KAZANIMLARI UĞRUNA KDZ. EREĞLİ´DEN BÖLÜNMÜŞTÜ. GÜLÜÇ BELDESİYLE KDZ. EREĞLİ´Yİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GÜLÜÇ KÖPRÜSÜNÜN BİR YAKASI BİR BELEDİYE, DİĞER YAKASI BAŞKA BİR BELEDİYE.!!! SANKİ DUVARLA İKİYE BÖLÜNMÜŞ GİBİ. NEREDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLESİ BİR ÇARPIK VE UCUBE KENTLEŞME...!!! BÖLGESEL KALKINMAMIZA VE HALKIMIZIN HİZMET ALMASINA ENGEL OLAN BÖYLESİ BİR UCUBE KENTLEŞMEYE DUYARSIZ KALARAK ÇÖZÜM ÜRETMEYEN İKTİDARIYLA, MUHALEFETİYLE TÜM BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZİ VE YEREL YÖNETİCİLERİMİZİ KINIYORUM.

BERLİN DUVARI BİLE YIKILALI KAÇ SENE OLDU. BİZ İSE İLÇE VE BELDE OLARAK SİNERJİ OLUŞTURMAMIZA, GELİŞMEMİZE VE KALKINMAMIZA ENGEL OLAN SİYASİ VE EKONOMİK ÇIKAR DUVARLARINI BİR TÜRLÜ YIKAMADIK. YETER ARTIK. BÖYLESİ BİR UCUBE KENTLEŞMEYE ARTIK BİR SON VERİLMELİDİR. HATANIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂRDIR. KDZ. EREĞLİ VE GÜLÜÇ´ÜN BERLİN DUVARI ARTIK YIKILMALIDIR. YETKİLİ VE SORUMLU SAĞIR SULTANLARA DUYURULUR.

M. KEMAL ATATÜRK DİYOR Kİ;

1- [ct]BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.[ct]

2- [ct]TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.[ct]

SAYGILARIMLA

“KDZ. EREĞLİ VE GÜLÜÇ´ÜN BERLİN DUVARI ARTIK YIKILMALIDIR.”
[ct]GÜLÜÇ BELEDİYESİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNE BAĞLANMALIDIR[ct]
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality”

SADİ BAYRAM
SADİ BAYRAM - 10 yıl Önce

HER HABER SİTESİNDE, HABERİN İÇERİĞİ NE OLURSA OLSUN FESTİVALE HAYIR DİYEN BİR KİŞİ OLAN SAYIN ÜNAL SAVAŞ´IN BU HABER SİTESİNDE VE DİĞER HABER SİTELERİNDE AKPLİ EREĞLİ BELEDİYESİNİ DE AYNI ŞEKİLDE ELEŞTİRİ YAPMA KABİLİYETİNİ BEKLİYORUZ NİTEKİM 7 MAYIS 2014 TARİHİNDE AKPLİ MECLİS ÜYELERİ VE BAŞKANI TARAFINDAN ALINAN KARARA GÖRE ESNAFTAN YİNE BAĞIŞ USÜLÜ PARA TOPLANACAĞI KARARI ÇIKMIŞTIR. . BİR TAKIM ODAKLARDAN NEMALANAN KİŞİLER BUNU ELEŞTİRECEK NE GÜCE NE DE İNSANLIĞA SAHİPTİRLER.
SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR. (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

SIRADAKİ HABER