Projeler tamamlanma aşamasına geldi

Projeler tamamlanma aşamasına geldi

Projeler tamamlanma aşamasına geldi
Alaplı Belediyesi yapmakta olduğu projelerin tamamlama aşamasına geldi. 
Yaptığı bir çok çalışma ile halkın beğenisini kazanan Alaplı Belediyesi, Sahil Parkında yapılan çalışmaların kısa bir süre zarfında tamamlanacağı belirtti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin konu hakkında yaptığı açıklamada, Ben 2,5 yılda halkıma verdiğim sözlerimi yerine getirmek için gece gündüz çalışıyorum. şu anda devam eden Sahil Projesi içinde yer alan. Anfi tiyatro, gasilhane, şelale, modern çocuk parkları gibi hizmetlerin yanı sıra halka verdiğim pazar yerini çarşıya taşıma sözümün yerine getireceğimi belirtmek istiyorum.ilk temelini Allahın izniyle bu açılışta halkımla paylaşacağımı dedi
Belediye Başkanı Nuri Tekin, Amfi Tiyatro inşaatının yanı sıra dolgu alanının çevresi ve boş alanlarında da çalışmalar sürüyor. Yaklaşık bin 500 kişi kapasiteli 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen amfi tiyatro yapım çalışmalarının yüzde 70 seviyesinde tamamlandı. Şehit Ömer Halis Demir Şelalesini projelendirdiğimiz bir çalışmada daha yolun sonuna geldik. İnşallah yapım firmasından teslimatını aldığımızda resmi açılışı gerçekleştireceğiz. Halkımıza verdiğimiz pazar yerini çarşıya taşıma sözümüzün arasında bu çalışmamız da yer alacak. Ve bu önemli projelerimiz açılışını da Sayın Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirmeye düşünüyoruz. Şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin “Bilindiği gibi bu alan üzerindeki sahil parkımıza 150 araçlık araç otopark, yürüyüş, oturma ve dinlenme alanları, kafeterya, bayanlar ve erkekler için mescit, tuvalet, engelli yaşam parkları, çocuk ve aile parkları, piknik alanları, spor alanları, eğlence alanları, ışıklı süs havuzları yaptık. Şu anda bu alanın diğer etapları için zemin düzenleme, istinat duvarı, sert zemin ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyoruz. Bu alanın tamamını değerlendireceğimiz projenin çalışmaları tamamlandığında, bu alan Batı Karadeniz’in en büyük sosyal cazibe merkezi olacak” şeklinde konuştu.
Alaplı için çok ciddi çalışmalar içinde olduğunu söyleyen Tekin, Tek gayem Alaplının bu ilçede 400 kişinin çalışacağı ekonomiye katkı sağlayacak tesislerin gelmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda Alaplıya 4 yıllık Yüksek Öğrenim Okulu için 1000 dönüm araziyi Belediye olarak vermeye hazırız. bunu için hükümetimizden bu kararı bize yer tahsisi yazısını yazmasını yeterlidir. Burada bahsedilen Yüksek Öğrenim Okulun 4 yıllığa çıkması için bize düşen her türlü fedakarlığa hazırım ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER