PROTOKOL ŞEHİT ÇEVİK´İ UNUTMADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2012 yılında terhisine 17 gün kala şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik için okutulan Mevlid-i Şerife katıldı.

PROTOKOL ŞEHİT ÇEVİK´İ UNUTMADI

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2012 yılında terhisine 17 gün kala şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik için okutulan Mevlid-i Şerife katıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2012 yılında Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki karakol baskınında şehit düşen jandarma Er Metin Çevik için Alaplı’nın Fındıklı köyünde okutulan mevlid-i Şerife katıldı.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Yalçın Enç, İlçe Jardarma Komutanı Gökhan Tufan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın da katıldığı Mevlid-i Şerif öncesi şehidin ailesi tarafından yapılan anı evini gezen Başkan Uysal, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Protokol daha sonra şehit er Çevik’in kabristanını ziyaret edip, dua etti.

UZUN MEHMET’TE KAHVE TOPLANTISI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mevlid dönüşü Kdz. Ereğli Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Erdoğan ve Turgay Aydın tarafından tertiplenen Uzun Mehmet mahallesindeki kahve toplantısına katıldı.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşlarla istişare yapan Başkan Uysal, burada ayrıca AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER