Protokol ve Siyasilerden BİRLİK ,BERABERLİK mesajı

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık, Belediye ve Siyasi Partilerde Bayramlaşma programları belli oldu.

Protokol ve Siyasilerden BİRLİK ,BERABERLİK mesajı
Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık, Belediye ve Siyasi Partilerde Bayramlaşma programları belli oldu. 
Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlığı her yıl olduğu gibi bu yılda protokol bayramlaşmasını Atatürk Kültür Merkezin’de, Ereğli Belediyesi Başkanlık makamında, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları ise Parti binalarında bayramlaşma programı gerçekleştirilecek, Kurban Bayramı dolayısıyla Protokol ve siyasi parti temsilcileri yayımladıkları mesajlar ile Birlik ve Beraberlik mesajı verirken, Kurban bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı dolayısıyla, öğleden sonra saat:13.00’de başlayacak, ilk bayramlaşma Kdz. Ereğli Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilecek, protokol bayramlaşması ise saat:14.00 ile 14.45 arası Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek,

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,4 Ekim 2014 Cumartesi günü bayramlaşma programının Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirterek, Kız Yetiştirme Yurdu ile Huzurevinin’ de ziyaret edileceğini kaydetti. Çay, Atatürk Kültür Merkezindeki bayramlaşma törenin 14.00 ila 14.45 saatleri arasında gerçekleştirmelerinin ardından 15.00 ila 15.20 saatleri arasında Kız Yetiştirme Yurdunu, 15.30 ile 16.00 saatleri arasında ise Huzurevinin ziyaret edilerek bayramlaşma programının tamamlanacağını kaydetti.

Diğer yandan Kdz. Ereğli Belediyesi, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe başkanlığı tarafından yapılacak olan bayramlaşma programı saatleri şu şekilde;

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Bayramın 1.günü: 13.00 – 13.45 saatleri arasında yapılacak
 
AK PARTİ KDZ EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI
 
Bölge Milletvekillerinin katılımıyla Kurban Bayramının 2.günü Saat:17:00´de Parti binasında ,
 
CUMHURİYET HALK PARTİSİ KDZ EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI

Bayramın 1.günü: 13.30- Partimizde Bayramlaşma,14.00- AKM- Protokol Bayramlaşma,15.00- Gülüç Beldesi, 16.00- Ormanlı Beldesi,17.30- Kandilli Beldesi, Bayramın ikinci günü:12.00- Korubaşı Mahallesi,14.00- Bakırlık Köyü,15.00 – Dağlar Mahallesi, Bayramın 3.günü: 13.00- Yazıören Köyü,14.30- Aydın Köyü,16.00 – Çaylıoğlu Köyü,17.00- Çiğdemli Köyü ve son olarak Bayramın dördüncü günü: 12.30- Terzi Köyü,13.00- Bayat Köyü,13.30- Ballıca Köyü,14.30- Sücüllü Köyü ( Futbol Finalleri )

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI

Bayramın 3. Günü (Pazartesi) saat:15.00’de Parti Binası

Kurban Bayramı dolayısıyla yayımlanan kutlama mesajları şu şekilde;

ZONGULDAK VALİSİ ALİ KABAN

“Sevgi, saygı, kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, bir mübarek kurban bayramını daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız birlik ve beraberliğin güç kazandığı, mutluluk ve coşku kaynağı anlamlı günlerimizdir. Toplumsal yaşantımıza değer ve anlam katan mübarek kurban bayramında saygıdeğer halkımızın, milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını içtenlikle kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam dileklerimle saygılar sunuyorum”

 

“AK PARTİ ZONGULDAK MİLETVEKİLİ PROF DR ERCAN CANDAN

Bayramlar toplumların ortak değerleridir. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı önemli günlerdir. İnsanların bir olma birlik olma günleridir. İslam dininin iki bayramından biri olan Kurban Bayramı ise; Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini simgeler. Kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, fakirlerin hatırlanıp sevindirildiği, toplumsal sorumluluklarımızın daha iyi idrak edildiği günlerdendir. Bayramların üzerimize yüklediği sorumluluklar, sadece ülkemizle sınırlı kalmamalıdır. Tarihimizde olduğu gibi, bu günde zor durumda olan din kardeşlerimizi hatırlamalıyız. Bölgemizde yaşanan sıkıntılardan dolayı ülkemize sığınan kardeşlerimizi de bu günlerde hatırlamalı, onlara gerekli desteği sağlamalıyız. Bu düşüncelerle idrak edeceğimiz, Kurban Bayramınızı kutlar, ülkemize ve İslam Âlemine barış, huzur, sağlık, sıhhat, mutluluk ve refah getirmesini temenni eder, selam ve saygılar sunarım.

“KDZ EREĞLİ İLÇE KAYMAKAMI İBRAHİM ÇAY”

“Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının pekişerek, karşılıklı hoşgörünün hâkim olduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyede bulunduğu bir kurban bayramı olması dileklerimle başta Türk ve İslam Âlemi olmak üzere tüm Kdz. Ereğli Halkının Kurban Bayramını tebrik eder, bu güzel bayramın Kdz. Ereğlililere ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunar esenlikler dilerim.”

“KDZ.EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI OPR.DR HÜSEYİN UYSAL”

“Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaşmanın yanı sıra, dini vecibelerimizi yerine getirme fırsatı bulduğumuz bir bayramı daha idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu vesile ile şehit ve hayatta olmayan gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemiz, bölgemiz ve ilçemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ”

“AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ÖZCAN ULUPINAR”

Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı´na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnsanı insan yapan değerlerin doruk seviyesine ulaştığı yoğun günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı, hoşgörünün hakim olduğu bir iklimde yaşamak gerekmektedir. Her bayramda olduğu gibi sevdiklerimizle hasret giderirken; en güzel anıları birlikte paylaşmalı, en güzel hatıraları bu bayramda da tazelemelidir. Dostluğu, sevgiyi, geleceği birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularını en sıcak şekilde hissettiğimiz bayram günlerinde, Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle saygılarımı sunarım”

“TÜRK METAL SENDİKASI KDZ. EREĞLİ ŞUBESİ BAŞKANI YUSUF ZİYA ODABAŞ”

Dini Bayramlarımızdan ikincisi olan Mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmeye hazırlanıyoruz. Bu vesileyle; insanlarımız paylaşmayı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı daha fazla hissediyor ve yapıyor. Adı üzerine; hali yerinde olanlar kestikleri kurbanların önemli bölümünü ihtiyaç sahiplerine dağıtarak, paylaşım ve yardımlaşmayı da ön plana çıkarmış oluyor. Yine Dini Bayramlarımızın ayrıcalıklarından olan; kırgınlık ve dargınlıkların da son bulacağı bu günlerin; üyelerimize, Ereğli ve bölge halkına, ülkemize ile İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.

GENEL MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI (GMİS)

“Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve İslam Âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz. Bayramın, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER