Rektör Özer´e Veda ziyaretinde bulundu

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Seçilen Prof. Dr. Orhan Uzun BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e Veda Ziyaretinde Bulundu

Rektör Özer´e Veda ziyaretinde bulundu

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Seçilen Prof. Dr. Orhan Uzun BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e Veda Ziyaretinde Bulundu

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı seçilen BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Uzun, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e 01 Şubat Pazartesi günü veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Uzun, Rektör Özer’in her türlü konuda sürekli desteğini gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Bülent Ecevit Üniversitesi’nde çalıştığım süre içinde Sayın Rektörümüz yaptığımız çalışmalarda sürekli destek oldu. Üniversitemiz kalite konusunda, Mühendislik ve Fen Edebiyat Fakültelerimiz akreditasyon konusunda çok önemli bir yol kat etti. Hiç şüphesiz bu konuda en büyük pay Sayın Rektörümüze ait. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Prof. Dr. Uzun’un gerek Rektör Yardımcılığı döneminde gerekse Mühendislik Fakültesi Dekanlığı döneminde Bülent Ecevit Üniversitesi’ne çok önemli katkılar sunduğunu belirterek : “Sayın Uzun, Üniversitemize çok önemli katkılar sundu. Gerek Rektör Yardımcılığı yaptığı dönemde gerekse Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak görevi sırasında başarılı çalışmalar yürüttü. Özellikle akreditasyon süreçleri ile ilgili çok gayret gösterdi. Hocamızın yeni kurulan Kalite Kurulu Başkanı olması bizleri son derece memnun etti. Bu görevi de en iyi şekilde yürüteceğinden eminim. Ben, Sayın Uzun’a Üniversitemize yaptığı katıklardan dolayı şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Özer, Uzun’a hizmetleri anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER