Sabah buluşmaları devam ediyor

Alaplı’da her hafta düzenli olarak İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “SABAH NAMAZI ” buluşmaları bereketiyle devam ediyor

Sabah buluşmaları devam ediyor

Alaplı’da her hafta düzenli olarak İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “SABAH NAMAZI ” buluşmaları bereketiyle devam ediyor. Sabah namazı buluşmaları her hafta Cumartesi günleri farklı Camilerde yapılacak

29 Kasım 2014 Cumartesi sabahı Alaplı MerkezCamisinde başlatılan bu hafta ise Tepekent Camisinde devam eden Sabah namazı buluşmasınakalabalık bir cemaat iştirak etti.

“Sabah namazı vaktinin bereket ve huzur vakti olduğunu, bu zamanda yapılan duaların kabul olan dualar olduğunu, bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini” belirttikten sonra, her buluşmada birlik, kaynaşma ve kardeşlik duygularının daha da arttığını söyleyen İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, “AlaplıMerkez Camisinde başlatılan bir bereket ikliminin oluşmasına sebep olan Sabah Namazı buluşmalarına katılımın her hafta biraz daha arttığını, genç kardeşlerimizden de katılımların olduğunu, ilerleyen zamanlarda gençlerimizin sayısını artırmak için çalışmaların devam edeceğini”ifade etti.

Tepekent Camisindesabah namazı sonrasında tüm cemaate caminin alt katında simit bohça ,peynir ve çay ikramı yapıldı.. Cami cemaati ve gençler hem sıcak çaylarını içti hem de sıcak sohbetler yaparak hasbıhal etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER