SAKLI DOĞA CENNETİ

SAKLI DOĞA CENNETİ
 
 
gundemeregli.com-Ereğli’nin yeni saklı Doğa cenneti olmaya aday Midilli Park Aydınlar köyünde vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Piknik ve mesire alanı olarak kullanılan parkta mini hayvanat bahçesinden, spor tesislerine, kır düğünlerinden her türlü etnikliğe yer veriliyor

Midilli Park Sahibi Özcan Sarı, vatandaşların ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sezonu Mayıs ayında açtıklarını ve vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Sarı, Okullar başta olmak üzere herkesime hitap ettiklerini kaydederek şu görüşlere yer verdi: “Tesislerimiz vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Sezonu Mayıs ayının ilk haftası açtık. Okullara hizmet verdik. Futbol, voleybol, basketbol sahalarımızı kurduk. Yaptığımız hizmetlerden ve yatırımlardan herkes çok memnun. Gelen misafirlerimiz doyasıya eğlenebiliyorlar. Küçük midilli atlarımız dışarıdan gelen müşterilerini misafir ettik. Halkımız da memnun bizde.

Yine bu yıl Kır düğünü başladık. Seneye tam teşkilatlı bir şekilde hizmet vereceğiz bu konuda. Ortalama bin kişiye hizmet veriyoruz. 100 aileye ise ekmek kapısı sağladık.

Bu yazı en iyi şekilde değerlendirip, Hizmetlerimiz devam edecek. Ramazan ayına özel iftar yemeklerimiz olacak. İftar yemeği için çok cuzi rakamlar alacağız. Mesela çorba, karışık ızgara, salata içecek. Tatlı, meyve ve çay dâhil tüm bu yiyecek ve içecekleri paket olarak 15 TL’den vatandaşa vereceğiz.

Vatandaşlarımız günün ve haftanın yorgunluğunu atmak için buraya gelip, dere kenarında doğa ile iç içe eğlenebilir. Stres atabilir. Her türlü imkânımız var. Vatandaşlarımızı Midilli parka bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER