Saldırı demişti...Gerçeği Ereğli Polisi ortaya çıkardı

Saldırı demişti...Gerçeği Ereğli Polisi ortaya çıkardı

Saldırı demişti...Gerçeği Ereğli Polisi ortaya çıkardı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, alkollü 35 yaşındaki Mehmet Coşkun, sokakta yürürken tartıştığı eşinin gözü önünde önce havaya iki el ateş ettikten sonra tabancayı beline koyarken ateş alması sonucu kendini vurdu.


Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Uzunmehmet Mahallesi Azaklıoğlu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; alkollü Mehmet Coşkun, eve giderken henüz belirlenemeyen sebeple eşi Zehra Coşkun’la tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Mehmet Coşkun, alkolünde etkisiyle belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla havaya iki el ateş etti. Mehmet Coşkun, beline koyduğu sırada tabancanın ateş alması sonucu sağ dizinden yaralandı. Kurşun, alkollü adamın sağ üst dizinden girip çıktı. Silah sesleri duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Mehmet Coşkun, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Coşkun, daha ileri bir tetkik için Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi. Olay yerinde yapılan aramada ise 9 milimetre çapında 1 kovan bulunurken, tabanca bulunamadı.


Mehmet Coşkun’un ilk ifadesinde, marka ve modeli tam olarak belli olmayan beyaz renkli bir araçtan açılan ateş sonucu yaralandığı yönünde yalan beyanda bulunduğu öğrenildi. Polisin yaptığı araştırmada ise Coşkun’un eşiyle tartıştığı ve silahın ateş alarak kendisini vurduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2019, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER