Sarhoşlar tekme tokat kavga etti

Alkollü oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Şahıslar, çevredekilerin engellemesine rağmen güçlükle sakinleştirildi.

Sarhoşlar tekme tokat kavga etti
Zonguldak’ta alkollü oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktı. Şahıslar, çevredekilerin engellemesine rağmen güçlükle sakinleştirildi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Soğuksu Giysi Pazarı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre beraber kolonya ve şarap içen iki şahıs kavga etmeye başladı. Tekme, yumruk ve zaman zaman sopaların havada uçuştuğu kavgada taraflar, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alkollü şahısları sakinleşmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Olayın çıktığı bölgede esnaflık yapan bir vatandaş ise, “Bunlar bir lira ondan bir lira bundan toplarlar. Arkada pazar yerinde kolonya içerler, şarap içerler. Kafaları iyi olduktan sonra birbirine girerler. Bunları buradan kesemedik. Ben burayı aldığımda bu ön taraf kapalıydı orada da kolonya içiyorlardı. Devamlı buralardalar, şikayetçiyiz, herkes şikayetçi. Herkes bir şey demeye korkuyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER