SATIŞ STANTLARINDA KAVGA ÇIKTI

Ereğli´de Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen feshane şenlikleri çerçevesinde sahil bandına kurulan stantları kiralayan esnaflar asrında kavga çıktı.

SATIŞ STANTLARINDA  KAVGA ÇIKTI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından sahil bandında Ramazan ayı nedeniyle feshane şenlikleri düzenlendi. Organizasyonun tüm işletmesini özel bir firma yaparken, satış stantlarında bu gün öğlen saatlerinde kavga çıktı. Yan yana satış yapan esnaflardan A.K ve A.K. ile E.A. ve K.O. bilinmeyen bir nedenle kavga ettiler. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavganın büyümesi üzerine vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafı da emniyete götürerek gözaltına aldı.

Kavga eden şahıslar hastanede sağlık raporu alınıp, emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kavgayı korku dolu gözlerle izleyen vatandaşlar ise feshane şenliklerinin yapıldığı ve satış stantlarının bulunduğu alanda güvenlik personeli bulundurulmasını istedi.

Polis yaşanan kavga ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe koca
Ayşe koca - 10 yıl Önce

Vah çağdaş Ereğli vahhhhhh.Yıllardır Ereğli´de festivaller yapılr,stantlar açılır huzur içinde satış yapılır ve gayet huzurlu bir şekilde zamanı gelince kaldırılırım.ah Halil başkanım ahhhhhhh bu Ereğli halkı senin kıymetini bilemedi.adamlar SEVGİ BARIŞ DOSTLUK sözcüklerine tahammül edemeyip kaldırdılar.işte bu zihniyet sevgiden gostluktan barıştan ne anlar? Durun daha Ereğli neler görecek nelerrrrrr

SIRADAKİ HABER