SAZDAN ADAM VE ÖĞRENCİLERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Michael Jackson´ın şarkısını bağlama ile çalarak tıklanma rekorları kıran bir klip çeken Cumhuriyet evleri bağlama kursunun öğretmeni Sazdan adam Mehmet Ali Ürkmez ve öğrencileri iftarda buluşarak yorgunluk atıp, başarılarını kutladılar.

SAZDAN ADAM VE ÖĞRENCİLERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

gundemeregli.com-Geçtiğimiz günlerde Michael Jackson´ın şarkısını bağlama ile çalarak tıklanma rekorları kıran bir klip çeken Cumhuriyet evleri bağlama kursunun öğretmeni Sazdan adam Mehmet Ali Ürkmez ve öğrencileri iftarda buluşarak yorgunluk atıp, başarılarını kutladılar.

İlçemizde kurs gören 50 Amatör Bağlamacı Michael Jackson´ın ölümünün 5. yıl dönümü anısına ´TheyDon´tCareAbout Us´ parçasını bağlama ile çalıp seslendirerek bir ilke imza atmış ve tıklanma rekorları kırmışlardı. tüm kanalların haber programlarında yer alan bu klip, Ardından TRT Haber Parola programına misafir olup orada ilçemizle ve çektikleri kliple ilgili tanıtım yapıp birçok eseri değişik metotlarla çalarak sesli ve görsel bir şölene imza atarak ses getirmişti. Tüm bunların ardından Sazdan Adam ve bağlama grubu ailesi Midilli parkta iftar yapıp gece geç saatlere kadar sohbet ederek eğlenerek yorgunluk atıp yeni projeleri ile ilgili konuştular. Sazdan Adam ve bağlama grubu ailesi,iftar programının geleneksel hale getireceklerini ve bu yıl 1. sini gerçekleştirdiklerini belirttiler

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER