Şehirler ve kültürler projesi başladı

Şehirler ve kültürler projesi başladı

Şehirler ve kültürler projesi başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce gençlik merkezleri aracılığı ile yürütülen Şehirler ve Kültürler Projesi başladı.
Gençlerin Türkiyenin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, medeniyeti, şehirleri ve kültürü tanımaları için başlatılmış olan projede, gençlerin kendini rahat ifade edebilmeleri, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Ayrıca proje kapsamında gezip görerek öğrenen gençlerin varlıklarının sosyal barışa, kardeşlik ve huzura hizmet edeceği bilincine ulaşmaları hedefleniyor.
Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Zonguldak ilinden Konya, Adıyaman, Çanakkale ve Bilecik şehirlerine geziler düzenleniyor. 12-16 Temmuz Konya gezisi ile başlayan proje belirtilen illere belirli aralıklarla devam edecek olup 14-29 yaş aralığındaki gençler projeden faydalanabilecekler. Projeden yararlanmak isteyen gençler sehirlervekulturler.gsb.gov.tr adresinden ya da gençlik merkezine gelerek başvuru yapabilecekler. Projeye katılmak isteyen gençler ayrıntılı bilgi için Gençlik Merkezimizle iletişime geçebilirler.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER