Şehit er Döngel´in cenazesi Sinop´a ulaştı

Şehit er Döngel´in cenazesi Sinop´a ulaştı

Şehit er Döngel´in cenazesi Sinop´a ulaştı
Kayseri’deki bombalı terör saldırısında şehit olan jandarma komando er 20 yaşındaki Kenan Döngel’in cenazesi baba evi Zonguldak’ta düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Sinop’a getirilerek morga kaldırıldı.
6 aylık askerken şehit olan Kenan Döngel’in cenazesi, önce baba evi Zonguldak Ereğli Kışla Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninin ardından şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Erfelek ilçesi Akçasöğüt köyüne getirildi.
Şehit evinde Sinop Vali Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Döngeln cenazesi,Erfelek Devlet Hastanesi Morguna konuldu.
Döngel’in acılı ailesi, morg önünde sinir krizi geçirdi. Bu arada, Erfelek meydanı ve şehit evi Türk bayrakları ile donatıldı. Döngel Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Erfelek ilçesi Akçasöğüt köyünde defnedilecek.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER