Şehit kaymakam Safitürk’ün ailesine taziye

Şehit kaymakam Safitürk’ün ailesine taziye

Şehit kaymakam Safitürk’ün ailesine taziye


KaradenizEreğli Din Görevlileri Derneği, teröristlerce şehit edilen Mardin’in Derik İlçeKaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ınaileye taziyelerini sunduğunu ve başsağlığını ilettiğini belirten DinGörevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Şehit Kaymakam Safitürk’ün Adapazarı’nınArifiye İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba evinin önünde kurulan taziyeçadırında Kur’an Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okutturdu. 

Kdz. Ereğli Müftülüğü din görevlilerinin okuduğuKur’an- Kerim tilaveti sonrası Ali Aksoy’un okuduğu duanın ardından ŞehitKaymakamın babası Asım Safitürk konuşmasında, “Ereğli’den gelerek bizlerionurlandırdınız. İlçenizin belediye başkanına ve siz meslektaşlarım olan dingörevlilerine çok teşekkür ediyorum.

Ben bir evladım var biliyordum ama ülkem sahip çıktı.Böyle bir evlada sahip olduğum için çok mutluyum. Başkanınıza ve müftülüğümüzeselamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi. 

Taziye ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adınaAnadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Harun Bektaş’ta hazır bulundu.

Öte yandan Kdz. Ereğli Din Görevlileri Derneği dahaönce de 15 Temmuz darbi girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’inNiğde Bor’daki kabrini ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim okumuşlardı.  

 


 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER