ŞEKER´DEN İSRAİL’İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ

Ereğli´de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Talat Şeker İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara tepki gösterdi.

ŞEKER´DEN  İSRAİL’İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ
gundemeregli.com-Ereğli´de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Talat Şeker İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara tepki gösterdi.
MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker yazılı bir açıklama yaparak İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınadı. İsrail’in mübarek Ramazan ayında masum çocukların kanını akıttığını dile getiren Şeker “Bu mübarek Ramazan ayında oruç tutuyoruz dua ediyoruz huzur ve selamet diliyoruz. Fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor sokakta çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, hak ve özgürlük diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş. Gazze düşkün, Gazze Üzgün, Gazze yılgın, Gazze solgun. Petrol şeyhleri suspus; emirler, sultanlar, prensler çölde safariyle meşgul. İslam Alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor. Yıllardır Allah ve Resulünü istismar eden küçük bir azınlık büyük servetler içinde yüzerek mazlumlara sırt dönüyor, kaderine terk ediyor. Günahla sevap arasında, zalim ile mazlum arasında tarafsız kalamayız. Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanımaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyoruz. Başta Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni uluslar arası camiayı ayağa kaldırarak İsrail’e karşı Birleşmiş Milletleri silahlı müdahale kullanma hakkını sağlatmalıdır. Yani İsrail’e silahlı müdahale yapılmalıdır. Bunu sağlayacak her yol denenmelidir. Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız.”
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan
Sinan - 10 yıl Önce

CHP´nin peşine takılan MHP ilçe başkanı gençlik yıllarından fotolarla reklam peşinde koşmakla memleket kurtarılmıyor

SIRADAKİ HABER