ŞELALE SUYA KAVUŞTU

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, atıl durumda bulunan Belediye Çaybahçesi girişindeki yapay şelalenin yeniden çalıştırılması için bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını ve bugün itibarıyla şelalenin yeniden çalıştırıldığını bildirdi.

ŞELALE SUYA KAVUŞTU

gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi Çaybahçesi girişinde bulunan ve bozuk olduğundan dolayı yaklaşık 5 yılı aşkın bir süredir çalışmayan yapay şelale, bakım ve onarımının tamamlanmasının ardından yeniden akmaya başladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, atıl durumda bulunan Belediye Çaybahçesi girişindeki yapay şelalenin yeniden çalıştırılması için bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını ve bugün itibarıyla şelalenin yeniden çalıştırıldığını bildirdi. Komple bakım ve onarımdan geçirilen yapay şelalenin çevresinin de çiçeklendirilerek ışıklandırıldığını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bakım ve onarımını tamamladığımız şelaleyi, boyamak suretiyle daha estetik bir görüntüye kavuşturduk.Su vermek suretiyle ilk denemeyi de yaptık ve herhangi bir sıkıntı olmadığını da gördük. Bunun yanında, şelalenin bazı bölümlerini de toprak sermek suretiyle çiçeklendiriyoruz. Güzel de bir ışıklandırma sistemi kurduk. Burası, vatandaşlarımız için iyi bir dinlenme alanı olacak. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER