Sele kapılan köprüler elden geçiyor

Sel nedeniyle bozulan ve ulaşımda sıkıntılara neden olan köprüler elden geçiriliyor. Viranelere dönen köprülere tadilat başladı.

Sele kapılan köprüler elden geçiyor
gundemeregli.com-Kaynaşlı ilçesinin dağ köylerinde sel nedeniyle bozulan ve ulaşımda sıkıntılara neden olan köprüler elden geçiriliyor. Viranelere dönen köprülere tadilat başladı. 

Kaynaşlı ilçesinde dağ köylerinin bağlantılarını sağlayan köprüler yeni baştan onarılıyor. Onarılamayacak durumda olan köprüler ise baştan yapılıyor. Özel İdare ekipleri tarafından onarımları yapılan köprüler arasında Bakacak’tan Samandere Şelalesine giden dağ yolu üzerinde bulunan köprü de bulunuyor. Bir ekskavatör ve bir kamyondan oluşan Özel idare ekibi köprüyü yeniden sorunsuz ulaşımı sağlar hale getirmek için çaba harcıyor. Yaz olması nedeniyle altında geçen sunun da azalması ile harelete geçen ekipler, dere altından geçen suyu kanal vasıtasıyla dışarıya doğru vererek dere yatağını genişlettiler. Ardından köprü üzerinde çalışmalara başlanacak. Köprü yıkılarak, yeni baştan yapılacak.

Böylece Düzce’nin doğal güzellikleri arasında yer alan Samandere şelalesine Boludağı Bakacak mevkiinden ulaşımı sağlanmış olacak.
Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER