SELFİE SONU OLUYORDU, YİNE SELFİE YAPTI

SELFİE SONU OLUYORDU, YİNE SELFİE YAPTI
gundemeregli.com-Zonguldak’ta lise öğrencisi genç, cep telefonu ile selfie ve manzara fotoğrafı çektiği sırada, yanına gelen ve kendisini sevgilisiyle çektiğini iddia eden bir kişi tarafından darp edildi. Liseli gencin ayağı kırıldı.
Zonguldak’ta yaşayan Gökdemir ailesinin ikiz çocuğundan biri olan Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Ali Kemal Gökdemir, okul çıkışı kuzeni ve ikizi Muhammet ile birlikte sahile indi. Ali Kemal Gökdemir, deniz manzarası fotoğrafı ve selfie çektiği sırada yanına gelen kişi tarafından darp edildi. Kayalıklara sıkışan ayağının her iki tarafında kırık ve çatlaklar oluşan Ali Kemal Gökdemir, Fotoğraf çekerken yanıma gelen bir kişi, ‘Sevgilim ile beni neden çekiyorsun? Bizim fotoğrafımızı neden çekiyorsun?’ diyerek itti. Ayağım orada ters döndü. Kafamı vuruyordum. Ellerimle tuttum. Orada başımı zor kurtardım dedi.
Yaşadığı olayın ardından kendisini iten kişinin hızlıca olay yerinden ayrıldığını öne süren Ali Kemal Gökdemir, “Ambulansla beni BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdüler. Benim sınavlarım vardı. Sınavlarıma da giremiyorum. Ayağım bir buçuk ay alçıda kalacak, bir buçuk ay da ben kendim basamayacağım. Geceleri ağrımdan uyuyamıyorum. Dün akşam hiç uyuyamadım” diye konuştu.
48 yaşındaki baba Yunus Gökdemir ise yaşanan talihsiz olayın ardından çocuğunun okulundan geri kaldığını ifade etti. Mağdur olduklarını dile getiren baba Yunus Gökdemir, ailecek haklarını arayacaklarını söyledi.
Baba Yunus Gökdemir, olayın ertesi gününde Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip ifade vererek şahıstan şikayetçi oldu.
Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER