SEMİZ VE EKİBİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ile birlikte üyelere yönelik iftar yemeği düzenledi.

SEMİZ VE EKİBİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ile birlikte üyelere yönelik iftar yemeği düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Teşkilatı önünde düzenlenen iftar yemeğine ,Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç önceki belde başkanı Hızır İslamoğlu,Belde yöneticileri, Partililer ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Birlik ve beraberlik adına düzenlenen iftar yemeğinde üyeler birbirleriyle kaynaşma imkânı bulurken,akşam ezanın okunmasıyla  hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ,Onbir ayın sultanı mübarek ramazan ayının tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dileyerek,  Ramazan ayının güzelliklerinden birini daha yaşadıklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç belde teşkilatı, Kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kaynaşma ve dayanışma adına düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Semiz konuşmasında “Bu ve benzeri faaliyetlerle birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir gerçektir. Gülüç belde teşkilatı olarak, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın kolları üyeleri ile birlikte, keyifli bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği ile bir araya geldik, Öncelikle bayanlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum,çok büyük katkıları oldu,  İnşallah bu iftarlarımızı geleneksel hale getirip her yıl düzenlemeyi hedefliyoruz, Allah bu ayın bereketini hiç eksik etmesin,Ben bu vesile ile iftarımıza katılan  arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tutulan oruçların edilen duaların ve bütün ibadetlerin kabul görmesini diliyorum ”dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER