SENDİKA TEKİN İÇİN KARARINI VERDİ

SENDİKA TEKİN İÇİN KARARINI VERDİ
 
 
 
 
 
 
gundemeregli.com- Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, 200’ü aşkın üyesi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin’e 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için tam destek verdi.

Beraberinde Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ve 200’ü aşkın sendika üyesi ile birlikte CHP Alaplı Belediye Başkanı Tekin’in Seçim bürosunu ziyaret eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Odabaş, Tekin ve ekibine başarı dileklerinde bulunarak, seçimlerde açık açık destek sözü verdi.

Üyeleri ile birlikte Alaplı’da adeta gövde gösterisi yapan Türk Metal Sendikası seçimler öncesi Alaplı’da destekleyeceği adayı ilan etmiş oldu.

NURİ BAŞKANA TAM DESTEK VERECEĞİZ

Alaplı’da beraberindeki üyeler ile birlikte kalabalık bir partili gurubu tarafından karşılanan Odabaş burada yaptığı konuşmada, Tekin’in başarılı bir siyasetçi olduğunu kaydederek, Nuri Arkadaşımız dürüst bir kişiliğe sahip. O olduğu için Alaplı’da CHP’yi destekliyoruz. Nuri Başkan aday olduğu için buradayız. Kendisinin başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Ereğli’de ne yapacağımızı daha sonra belirleyeceğiz.

TEKİN’İN DÜRÜSTLÜĞÜNE HERZAMAN KEFİLİM

Tekin’in dürüst, çalışkan bir isim olduğuna kefil olduğumuz için buradayız. Kendisinin ne yapacağını zaman gösterecek. Temennimiz şu ki, Alaplı’da güzel işler yapar o zaman biz yanındayız. Kötü işler yaparsa yanına gelir hesabını sorarız. Biz insanın arkasından yürürüz. Bizim her yerde şeklimiz farklıdır. Biz Alaplı’da Nuri Tekin olduğu için buradayız. Ereğli’de ne olacağını zaman gösterecek.

EREĞLİ VE ALAPLI KAMUOYUNA DUYURMAYA İÇİN GELDİK

Değerli dostumuz Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, kardeşimize destek vermek onunla yol arkadaşlığı, gönül arkadaşlığı, dostluk yapacağımızı Ereğli ve Alaplı kamuoyuna duyurmaya için geldik. İşçi kardeşlerimizden katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Türk Metal sendikası Ereğli şubesi ve genel merkezimiz siyasi partiler üstü bir kurumdur ama bizim her türlü üyemiz olmasına rağmen hepsine ayrı bir saygı duyuyoruz. Burada bir yerel yönetici seçeceğiz. Burada Erdemir ve Türk Metal Sendikası çalışan üyeleri ile beraber yüreğini dürüstlüğünü ortaya koyacak bir insanın yanında olmaktan dolayı çok mutluyum.

SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ

Bizim hiç kimseyle bir ön yargımız yok. Hiç bir partiye ne fazla yakınız ne fazla uzak ama bölgelerde bu insanları kucaklayacak, onlara gönlünü koyup yüreğiyle konuşabilecek insanlarla yürümek isteriz. Bunlardan birincisi de Nuri Başkanımdır. Siyasi kimliği benim için hiç önemli değildir. Sonuna kadar Alaplı da kendisini destekleme anlamında her türlü desteği vereceğim. Bunu da işçilerimizin sahipleneceğinize ben güveniyorum.

BU SICAKLIĞI DA NURİ BAŞKANDA GÖRÜYORUZ

Sonuçta bu bölgenin insanıdır iyi hizmetlere laiktir. Ereğli ve Erdemir bir bütündür. Alaplı bir bütündür. Bunun ayrışması olmaması lazım. Biz hiç kimseye ön yargı ile bakmıyoruz. İnsanın kalbine yüreğine bakıyoruz. Bu sıcaklığı da Nuri başkanda görüyoruz. Bizde teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla birlikte Nuri Başkanımızın yanında olmak istedik. Burada olmaktan da çok mutluyuz.30 Mart’ta inşallah başarılı olacaksınız.” dedi.

ODABAŞ VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sendikanın verdiği desteğe teşekkür ediyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gün partimizi onurlandırdı bizleri çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplu sözleşme görüşmelerinde kendilerine başarılar diliyorum. Alaplı’nın ve sendika üyelerinin verdiği desteğe layık olmaya çalışacağım.

ÇİMENOĞLU İYİ BİR DOKTOR AMA HİZMETLER YETERSİZ

Alaplı Belediye Başkanı iyi bir insan, bizim de doktorluğumuzu yaptı. Ama doktorluk başka şey halka hizmet etmek başka şey. İyi bir insan olabilirsin ama iyi bir belediye Başkanı olamazsınız. Biz gerçek belediyeciliğin Alaplı’da nasıl yapılacağını vatandaşlara göstereceğiz. Biz ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi biliyoruz. Çok basit girişimlerle bu sorunları kolayca çözeceğiz. Onun için diyorum ki, koltuğu değil, hizmete adayız. Daha güzel bir şehirde yaşayabiliriz. Alaplı’ya çağ atlatabiliriz. Dolgu alanı yeni sahil projelerimiz ile piknik alanları ile kafeler’le, yürüyüş parkurundan amfi tiyatroya Halk plajlarından pazaryerine her şeyi düşündük ve kısa sürede çözebiliriz. Özlem bitecek. Esnafımızın ve halkımızın panayırı olan Çarşamba pazarını mutlaka geri getireceğiz. Vaat değil söz veriyoruz.” dedi.

ALAPLI’YI YEP YENİ BİR YAŞAM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Alaplı’yı yep yeni bir yaşam merkezine dönüştüreceğini de anlatan Tekin, “Alaplı’nın her köşesinde kentsel dönüşümü vatandaşın çıkarlarına ve huzurunu göstererek gerçekleştireceğiz. Yep yeni yaşam alanları sinema, tiyatro, okuma salonları sosyal donatılar oluşturacağız. Kadınların ve yaşlıların rahatça yaşayabileceği bir Alaplı için çalışacağız. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Alaplı’ya hizmet etmeye talip olmak,bizim için mutluluktur., berekettir, şereftir. Şahsım ve ekibimin yola çıkış gayesi; bu yanlışlara ve haksızlıklara dur demek ve Alaplı’mızın üzerindeki kara bulutları kaldırıp, biz değerli hemşerilerimize hak ettiğiniz gibi yaşanabilir. Bir şehir inşa etmektir. Haydi Alaplı hep birlikte daha güzel yarınlara” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektiren gurup daha sonra Alaplı Belediye binası önüne kadar yürüyerek burada ayrıldı.

 
 
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER