Serbest bırakılınca kurban kesti

Serbest bırakılınca kurban kesti

Serbest bırakılınca kurban kesti
Zonguldak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve mahkemece adli kontrolle serbest bırakılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, alkışlarla karşılandığı beldesinde kurban kesti. 
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve iş adamı H.Ü., beldede alkışlarla karşılandı. Kurban kesimi sonrasında belde halkına seslenen Kalaycı, “Arkadaşlar 11 gün önce beraber buradan getirilip, FETÖ/PDY’ye yardım ve yataklık yaptığımız düşüncesiyle alındık. Allah bir daha böyle bir şeyi memleketimize, ne de Karaman’a yaşatmasın. Karaman’da böyle bir şeye izin vermeyeceğim. Ben zaten hiç izin vermedim. Sizden de böyle bir şeye asla izin vermeyeceğinize adım kadar inanıyorum. 11 günümüz geçti. Hepinize buraya geldiğiniz, bize orada ufak tefek de olsa selamlarınızı alıyorduk. Hepiniz sağ olun, var olun” diye konuştu.
Başkan Mustafa Kalaycı, konuşmasının ardından kendisini karşılayan yakınları ile kucaklaşarak, vatandaşlarla sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER