SEVGİLİSİNE ALDIĞI BİLEZİĞİ TUVALLETTE UNUTTU

SEVGİLİSİNE ALDIĞI BİLEZİĞİ TUVALLETTE UNUTTU
gundemeregli.com-Alaplı Belediyesinde asgari ücretle çalışan temizlik işçisi, merkez cami abdesthanesinde bulduğu paketin sahibini bulmak için seferber oldu.

Alaplı’da Belediye temizlik işlerinde çalışan Ali Kılıç, merkez cami tuvaleti ve abdesthanesini temizlediği sırada abdesthanede asılı bulunan küçük kuyumcu çantası fark etti. Paketi eline alan Kılıç, çantanın içindeki hediye paketini fark edince sahibini peşine düştü.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Merkez cami abdesthanesini temizlediğim sırada duvarda küçük kuyumcu çantası gördüğünü söyledi. Çantanın içinde hediye paketi olduğunu ifade eden Kılıç, şöyle konuştu;

“ Her namaz’dan sonra merkez camini abdesthanesinde temizlik yaparım. Öğlen namazından 1 saat sonra temizlik yaptığım sırada duvarda asılı küçük bir çanta dikkatimi çekti. Elime aldığımda kuyumcu çantası olduğunu anladım. Çantanın içinde hediye paketi vardı. Salladığımda içinde bilezik olduğunu anladım. Paketin sahibi gelir diye bizim kendi odamız var oraya koydum. Bir kaç saat sonra paketi kaybeden kişi gelmiş telefon numarası bırakmış kendisini aradım sevgilisine bilezik almış. Bana kuyumcuya bırakmamı söyledi. Bende kuyumcuya bıraktım. Sonra öğrendim ki birkaç saat sonra gelip paketi kuyumcudan almış. Abdesthanede ya da tuvalette değerli eşyalarını unutan çok insan var. Biz bulduğumuzda sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2013, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER