Sevgilisini başkasıyla yakalayınca kayalıklardan atlamak istedi

Sevgilisini başkasıyla yakalayan genç kız, kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi.

Sevgilisini başkasıyla yakalayınca kayalıklardan atlamak istedi
 Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, sevgilisini başkasıyla yakalayan genç kız, Hasan Dede Türbesi tepesinde kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgilere göre, Safranbolu tarihi çarşı bölgesinde bulunan Hasan Dede Türbesi´nin tepesine çıkan N.D. (23), intihar edeceğini söyleyerek, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Ailesinin ve yakınlarının ikna çabaları başarısız olunca, genç kızın sevgilisi olay yerine çağrıldı. Önce kayalıkların altından kız arkadaşına seslenen genç, daha sonra polis ekipleri tarafından N.D´nin yanına götürüldü. Kızının atlamasından korkan anne ise fenalık geçirerek 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri hazır bekletirken, kayalıkların altına branda açmak isteyen itfaiye ekiplerini genç kız taş atarak engellemeye çalıştı. Bunun üzerine AFAD ekiplerine haber verilerek şişme yatak getirildi. Erkek arkadaşı ile yaklaşık 1.5 saat telefonla konuşan genç kız, ‘Bu gece buradan ölüm çıkacak. Gelmeyin. Başkasını bulamadın mı oynayacak. 5 yıldır beni niye oyaladın’ diyerek etrafa sürekli taş fırlattı. Safranbolu Sevgi Evleri´nde görevli iki psikolog ve sevgilisinin uzun süren ikna çabalarının ardından genç kız 4 saat sonra kayalıklardan indirilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Genç kızın, 2010 yılında da aynı bölgede intihar girişiminde bulunduğunu ve kendini kayalıklardan aşağıya bırakarak ağır yaralandığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER