Sevgilisinin Boğulduğunu düşündü,Yapmadığını bırakmadı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilçesinde birlikte denize gittiği sevgilisi gözden kaybolup, uzun süre haber alamayınca boğulduğunu düşünerek polis, itfaiye, ambulans ve kurtarma ekiplerini harekete geçirdi.

Sevgilisinin Boğulduğunu düşündü,Yapmadığını bırakmadı
 
Kdz. Ereğli ilçesinde ilçesinde birlikte denize gittiği sevgilisi gözden kaybolup, uzun süre haber alamayınca boğulduğunu düşünerek polis, itfaiye, ambulans ve kurtarma ekiplerini harekete geçirdi. Genç kızın doktor sevgilisi bir süre sonra yüzerek kıyıya geldi.
 
Olay Ereğli ilçesine bağlı Köseağzı plajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Acil Polikliniği doktorlarından Faruk Köker (28), sevgilisi Yekbun Melez (26) ile birlikte plaja gitti. Faruk Köker denizde bir süre yüzdükten sonra kıyıdan uzaklaşarak gözden kayboldu. Bunun üzerine endişeye kapılan sevgilisi Yekbun Melez ise polis, itfaiye ve 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Bu sırada genç kızın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlarda kıyıda balıkçı teknesi ile arama yapmaya başladı. Sevgilisinden bir türlü haber alamayan ve boğularak öldüğünü düşünen Yekbun Melez dakikalarca gözyaşı döktü. Genç kızı çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalışırken, bir süre sonra iyi haber geldi. Aynı zamanda amatör dalgıç olan Faruk Köker’in kayalıklarda dalış yaparak midye bulmaya çalıştığı anlaşıldı. Genç doktor yüzerek kıyıya çıkınca genç sevgilisine sarılıp teselli etmeye çalıştı. Genç kız ise sevilisinin geri dönmesine sevinerek rahat bir nefes aldı.
Çevre sakinlerinden Nazım Tıngaz, genç kızın sevgilisinin boğulduğunu düşüp yetkililere haber verdiğini, kendilerinin de arama çalışmalarına katıldığını belirterek, genç doktorun yüzerek denizden çıktığını ifade etti.
Faruk Köker’in denizden yüzerek çıkması üzerine polis, itfaiye ve 112 sağlık görevlileri olay yerinden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER