’’Shrek ve Çizmeli Kedinin Maceraları’’ oyununa yoğun ilgi

Ereğli’de birçok başarılı sanatsal çalışmaya imza atan Karadeniz Ereğli Erdemir Musiki ve Folklor Derneği ikinci kez sahneleneceği ’’Shrek ve Çizmeli Kedinin Maceraları’’ oyunu ile 1 Mart 2015 Pazar günü öğlen saat 12:00’ de 1. Seans, saat 16:00’ da ise 2. Seans ile Erdemir Kültür Merkezinde sanatseverlerin karşına çıkacak.

’’Shrek ve Çizmeli Kedinin Maceraları’’  oyununa yoğun ilgi
Ereğli’de birçok başarılı sanatsal çalışmaya imza atan Karadeniz Ereğli Erdemir Musiki ve Folklor Derneği ikinci kez sahneleyecek olan  ’’Shrek ve Çizmeli Kedinin Maceraları’’ oyunu ile  sanatseverlerin karşısına çıkacak.
1 Mart Pazar günü  Atatürk Kültür Merkezinde 2 seans halinde oynanacak oyunun 1.seansı :12:00 ikinci seansı ise   17:00 ´de başlayacak,40 kişilik oyuncu kadrosu ve 35 kişilik teknik ekibi ile Ereğli´de ilk kez sahnelenen ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ’’Shrek ve Çizmeli Kedinin Maceraları’’ oyunu  biletlerinin şimdiden tükendiğini belirten EMFD Tiyatro sorumlusu ve oyunları yönetmeni Ali Ekber Kaya ,sanatseverlerden  çok yoğun ilgi gördüklerini ve  bu tür organizasyonlarının devam edeceğini belirterek, gösterilen ilgiden dolayı herkese   teşekkür etti.
 
 
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER