Siyasilerin Sessiz kalmalarını yadırgıyorum

Kdz. Ereğli’de Kanser Hastası 56 yaşındaki Nacet Akpınar beklediği yardımı alamayınca bu kez çareyi geçmişte yapmış olduğu yardımların yer aldığı kitap ve CD’leri satmakta buldu.

Siyasilerin Sessiz kalmalarını yadırgıyorum

Kdz. Ereğli’de Kanser Hastası 56 yaşındaki Nacet Akpınar beklediği yardımı alamayınca bu kez çareyi geçmişte yapmış olduğu yardımların yer aldığı kitap ve CD’leri satmakta buldu.

Kdz. Ereğli’de adını yapmış olduğu Kan bağışı ve Miraç Nur’a yardım kampanyaları ile duyuran Vatandaş Nacet ismiyle anılan Kanser Hastası 56 Yaşındaki Nacet Akpınar, 60 Milyarlık borcundan dolayı çok sıkıntı çektiğini bu kez kendine yardım elinin uzatılması için geçmişte yapmış olduğu yardımlarının yer aldığı Kitap ve CD’leri satışa çıkartarak siyasilere ve iş adamlarına almaları konusunda çağrıda bulundu.

Erdemir’ de çalışan 3 kişinin getirdiği kuru kumanyanın dışında hiçbir yardım gelmediğini ve Kendisinin çok kötü günler geçirdiğini belirten Akpınar, Kanser Hastasıyım, 60 Milyar borcunu ödeyebilmek için yardım istiyorum ,Bu kez yaptığım yardımların yer aldığı Kitap ve CD’leri satışa çıkarttım,İnsanların sorumluluk duygularını hatırlamaları gerekiyor,Kdz. Ereğli halkı ve bu halkı idare eden siyasetçilerin sessiz kalmalarını yadırgıyorum, Bu gün ihtiyaç sahibi olan benim Allah başa vermesin, Bir başkası olsaydı, benim nasıl çaba göstereceğimi bilirler, referansım yaptığım yardımlardır, Bu yardımlar paraya ihtiyacım olduğu için satışa çıkarttığım kitaplarda mevcut okuyabilirler, Bu gün Ben düştüm, düştüğüm yerden kaldırılmamı istiyorum, Kaldırmakta zor değil, bu beklentimin gerçekleşmesini istiyorum, ERDEMİR yönetimi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi alabilir bu kitapları, benim en büyük beklentim bu kitapların paraya çevrilmesi düştüğüm yerden de beni kaldırmaları” şeklinde konuştu.

Türkiye İş Bankası Hesap Numaram:7620 0628120

CEP: 05325874479

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 08:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 9 yıl Önce

Özünde sevgi ve dayanışma ruhu bulunan insanlığın ölmediğini görmek istiyor... Umarım tez yardım görür, biz de iş işten geçince, [ct]vah vah yazık oldu[ct] gibisinden [ct]ilgi gösterenler[ct] çok olur...

SIRADAKİ HABER