SİZLER YANIMDA OLDUĞUNUZ SÜRECE YILMAYACAĞIM

SİZLER YANIMDA OLDUĞUNUZ SÜRECE YILMAYACAĞIM

gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Murat Sesli’nin Çelik-2 Operasyonu kapsamında davasının bozulmayıp ceza alması sevenlerini üzdü. Sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenen Murat Sesli sevenleri ortağı olduğu Çorbacı önünde toplanıp Sesli’ye destek verdiler.
Öncelikle sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenen Murat Sesli´ye destek veren  sevenleri  çorbacı önünde toplanıp  tepkilerini dile getirdiler.Murat Sesli´ye   destek verenler adına konuşan Kazım Yıldırım isimli vatandaş yaptığı konuşmasında “Öncelikli bugün burada davetimize icabet eden siz değerli dostlara medya ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden organizasyonumuzun duyulmasında emeği olanlara ve bugün burada olmayıp ta yüreği bizimle çarpan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yıldırım konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Bugün burada toplanan ve belki de çok farklı siyasi görüşleri, düşünceleri olan insanların ortak paydası Murat Seslidir.Murat Sesli Ereğli halkını ortak duygu ve paydada buluşturan yediden yetmişe her kesimin sevgisini kazanmış kişiliği, duruşu ve çalışkanlığı gönülleri feth etmiş bir isimdir.Ne yazık ki son günlerde çok manidar olaylarla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.Yapılan tüm anketlerde açık ara farklı birinci çıkan, her kesimden insanın Ereğli’de geleceğe ümitle bakmasını sağlayan bir ismi, Ereğli üzerinde ki ölü toprağını atacağına yürekten inandığımız Murat Sesliyi ne yazık ki sevenlerinden koparma hareketini üzüntüyle izlemekteyiz.Herkes şunu bilmelidir ki Ereğli halkının Murat Sesliye olan inancı ve teveccühü tamdır,bugün burada toplanan kalabalık bunu göstermiştir 48 saat gibi kısa bir süre önce başlatılan bir organizasyonun bu şekilde ses getiren bir etkinliğe dönüşmesinden ,herkes gereken mesajı almalıdır,Ereğli halkı cereyan eden hadiseleri objektif ve zeki bir şeklide idrak edecek ve kararını ona göre verecektir.Toplum vicdanını yaralayan ve tamiri mümkün olmayan hasarlar bırakan kararların halk nezdinde elbette bir geri dönüşü olacaktırdedi.

Böyle bir organizasyondan dün akşam haberi olduğunu dile getiren Murat Sesli “Böyle bir organizasyon düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum buraya geldiğiniz içinde Allah hepinizden razı olsun “dedi.

Ereğli halkının umutlarını tükettiğini ve Ereğli halkına güvenerekten yola çıktığını belirten Murat Sesli sevenlerine yaptığı konuşmasında “Öncelikle hepinizden özür diliyorum, Ben sizlerin umutlarını tükettim, Ben Ereğli halkına yani sizlere güvenerekten yola çıktım, Bana söylenen sen git çalışmana bak bu dosyadan hiçbir şey olmaz dendi. Bende bu söyleme karşı geldim sizlere umut verdim, Sizlerin umutlarınızı boşa çıkarttığım için hepinizden özür dilerim, Ama bu her şeyin sonu değil hayat devam ediyor,

EĞER BEN SUÇLU OLSAYDIM EREĞLİ HALKI BENİ %63 OYLA ANKETLERDEN BİRİNCİ ÇIKARTMAZDI

Ben dün buradaydım, Yarın da burada olacağım ama ne tesadüf ki 2009 yılında aday gösterildiğim halde seçimlere 2 ay kala beni, içer atanlar tam çıkışımdan 4,5 yıl sonra davanın başladığı yani 5 yıl sonra yine bir seçimde bu defa açık ara farkla önde giderken 5 yıl sonra yine gelip beni bulmaları ve yine beni seçime sokmamalarını kınıyorum, ben bu seçimde aday olsaydım bu seçimi alacağımı Murat Sesli olarak değil Ereğli halkının yaptığı anketlerden Ereğli halkının verdiği oylara göre konuşuyorum, eğer ben suçlu olsaydım Ereğli halkı beni %63 oyla anketlerden birinci çıkartmazdı, Ben suçlu isem beni o zaman 4,5 yıl önce cezaevine atsaydınız ,4,5 yıl önce beni cezaevinden çıkartmasaydınız ,ama şunu yine söylüyorum ben yine buradayım adam gibi gider cezamı da yatarım.

 İŞLEMEDİĞİM SUÇTAN CEZA YATMAK BANA ZULM GELİYOR

Ama işlemediğim suçtan ceza yatmak bana zulm geliyor fark etmez yalnız şunu söylüyorum bu süre zarfında babamı üzüntüden kaybettim, ben aday olacağım diye çocuk sahibi oldum 4 aylık bebeğim var.Böyle vicdansızlık olmaz beni O zaman aday yapmayacaktınız, beni anketlere sokmayacaktınız ,ben iddia ediyorum bu işlerin sorumluları kimse er yada geç bunun hesabını verecekler ama adalette ama ilahi adalet er yada geç tecelli edecek.

GERÇEKLER GÜN GELECEK SU YÜZÜNE ÇIKACAKTIR

Buradan kimseyi suçlamak istemiyorum gerçekler gün gelecek su yüzüne çıkacaktır, Ben mücadelemi sonuna kadar vereceğim, Bunun bir üst mahkemesi olabilir itirazı olabilir, Yattığım çıktığım ,hiç önemli değil , ben eğer üstüme atılı suçlardan ceza evine gireceksem de yine girip cezamı çekeceğim ben yine burada çorbacının önünde Ereğli halkının yani sizlerin arasında yine gezeceğim benden kurtuluş yok yine

EREĞLİ HALKI YANIMDA OLDUĞU MÜDDETÇE YILMIYORUM

2019 ‘da olmadı 2024 ‘de hiç fark etmez ben bu memleketteyim ben bu insanlarla yine mücadelemi vereceğim 2019’da yine mi aday yapmayacaksınız varın yapmayın ben mücadelemi vereyim siz beni yine aday yapmayın buradan onlara sesleniyorum eğer benle uğraşacaksanız uğraşmaya da devam ediniz ama benim arkamda sizler gibi Ereğli halkı olduğu müddetçe ben bunlardan yılmıyorum ceza yatmaktan da yılmıyorum ben hepinize teşekkür ediyorum
 
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali ufki
ali ufki - 10 yıl Önce

herkesin bildiği yargı süreci devam eden bir kişiyi merkez aday göstermez.ona rağmen ereğlide küskün bir akp li gurup oluşturma hareketiydi...sesli de yargıyı etkilerim umuduyla bu gurububa uydu...oyun bitti posbıyık gerçek akp adayı ile başbaşa ve gidici...

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

“BİZ BİR KADRO HAREKETİYİZ VE BU KADRO FEDAKÂRLIK ÜZERİNE KURULMUŞTUR.” BAŞBAKAN R. TAYYİP ERDOĞAN

SAYIN SESLİ; BAŞBAKANIMIZ VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİNE [ct]BİZ BİR KADRO HAREKETİYİZ VE BU KADRO FEDAKÂRLIK ÜZERİNE KURULMUŞTUR[ct] MESAJINI VERMİŞTİR. YARGILANMAKTA OLDUĞUNUZ HUKUKİ SÜREÇTE OLUMSUZLUKLA SONUÇLANDIĞINA VE ARTIK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAMAYACAĞINIZA GÖRE, BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLMAK İSTEDİĞİNİZ VE KENDİNİZİ DE BU KADRONUN BİR PARÇASI OLARAK GÖRDÜĞÜNÜZÜ DÜŞÜNDÜĞÜM [ct]AK PARTİ LEHİNDE FEDAKÂRLIK GÖSTEREBİLECEK MİSİNİZ? BUNU BEN VE KDZ. EREĞLİ KAMUOYU MERAK ETMEKTEDİR. LÜTFEN BU KONUDAKİ GÖRÜŞÜNÜZÜ SOYADINIZA UYGUN BİR ŞEKİLDE [ct]SESLİ BİR ŞEKİLDE[ct] KAMUOYUNA AÇIKLAR MISINIZ?

BAŞBAKANIMIZ VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN, 02 KASIM 2013 TARİHİNDE ANKARA KIZILCAHAMAM İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN AK PARTİ 21. İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİNE VERMİŞ OLDUĞU MESAJLARDAN SEÇMELER:

MESAJ -1)
“HEP İFADE EDİYORUM, BİZ BİR KADRO HAREKETİYİZ. BU KADRO, FEDAKÂRLIK ÜZERİNE KURULMUŞ BİR KADRODUR. BU KADRO, ŞAHSİ ÇIKARLAR ÇERÇEVESİNDE DEĞİL MİLLET, ÜLKE VE İNSANLIĞIN ÇIKARLARI ÇERÇEVESİNDE TEŞEKKÜL ETMİŞ BİR KADRODUR. BU KADRO, EN ÖNEMLİSİ KARDEŞLİK ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ, TEMELİ KARDEŞLİKLE, MUHABBETLE, DAYANIŞMAYLA ATILMIŞ BİR KADRODUR.”

MESAJ -2)
“BİZİM ŞABLONUMUZ BELLİDİR, BİZİM HAREKET TARZIMIZ BELLİDİR. BİZİM DAVA ŞUURUMUZ KADAR, DAVA AHLAKIMIZ DA YÜZYILLARIN İÇİNDEN ŞEKİLLENİP GELEN BİR AHLAKTIR. BU PARTİ İÇİNDE BİR KARDEŞ KAVGASI BEKLEYENLER 11 YIL BOŞUNA BEKLEDİLER. BUNDAN SONRA DA İNŞALLAH BOŞUNA BEKLEYECEKLER.”

MESAJ -3)
“BİZ İŞİMİZİ BELLİ ÇEVRELERDEN ALDIĞIMIZ TALİMATLA VEYA AFFEDERSİNİZ GÖBEK BAĞIYLA BİR YERLERE BAĞLI OLARAK YÜRÜTMÜYORUZ, BİZ KENDİ KARARIMIZI KENDİMİZ VERİYORUZ, DOLAYISIYLA ADIMLARIMIZI DA KENDİMİZ ATIYORUZ.”

MESAJ -4)
“AK PARTİ ŞARTLARIN ORTAYA ÇIKARDIĞI, ŞARTLAR DEĞİŞİNCE ORTADAN KALKACAK BİR SİYASİ HAREKET DEĞİLDİR. AK PARTİ TÜRKİYE´DE VE DÜNYADA ESEN RÜZGÂRLARIN ÖNÜNDE ORADAN ORAYA SAVRULAN O YAPAY RÜZGÂRLAR KESİLDİĞİNDE HIZI KESİLEN BİR PARTİ DEĞİLDİR.”

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

[ct]TEMAYÜL YOKLAMALARININ DA BAZEN NE ŞEKİLDE OLDUĞUNU AZ-ÇOK BİLİRİZ. TEŞKİLAT TECRÜBEMİZ BİZE BUNU GÖSTERİR. YANİ BİRÇOK YERLERDE ÇOK CİDDİ BİR KURUMSAL MİLLİYETÇİLİĞİN YAPILDIĞINI BİLİRİZ.[ct] BAŞBAKAN VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

BAŞBAKANIMIZ VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN, 02 KASIM 2013 TARİHİNDE ANKARA KIZILCAHAMAM İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN AK PARTİ 21. İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİNE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMADAN [ct]ANKETLER VE TEMAYÜL YOKLAMALARI” HAKKINDAKİ BÖLÜM:

“Anket çalışmaları, temayül yoklamaları yanında, tabii teşkilatımızın tüm kademelerinin şehirlerimizde kanaat önderlerinin görüşlerini de bu arada alacak, inşallah tüm adaylarımızı belli bir takvim içinde üst kurul olarak çalışmalarımızı yapıp neticeyi de süratle açıklamaya başlayacağız.

Tabii burada istişare toplantılarımızda vurgulamak istediğim bir başka konu var. Değerli kardeşlerim, BİZİM DERDİMİZ, GAYEMİZ BİRİLERİNE MAKAM TESİS ETMEK DEĞİL, BİZ ŞEHİRLERİMİZE HİZMET ÜRETECEĞİZ. Bu çalışmayı yaparken biz temayül yoklamalarından gelen neticelere de, temayül yoklamasında böyle çıktı, öyleyse böyle olacak diyemeyiz. Çünkü, teşkilatımız bu noktada bizi bir yerde mazur görsün, TEMAYÜL YOKLAMALARININ DA BAZEN NE ŞEKİLDE OLDUĞUNU AZ-ÇOK BİLİRİZ, TEŞKİLAT TECRÜBEMİZ BİZE BUNU GÖSTERİR. YANİ BİRÇOK YERLERDE ÇOK CİDDİ BİR KURUMSAL MİLLİYETÇİLİĞİN YAPILDIĞINI BİLİRİZ. ONUN İÇİN DE BİZE TABİİ Kİ YOL GÖSTERİCİ OLACAKTIR, ONLARDAN İSTİFADE EDECEĞİZ, AMA O YOKLAMA NETİCESİ BELİRLEYİCİ DE OLMAYACAK. Bu bakımdan EHLİYETİ, LİYAKATİ VE AK PARTİ’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI ŞEHİRLERİMİZE TAŞIYACAK KABİLİYETTE İNSANLARI VE KARŞILIĞI OLAN, AK PARTİ’NİN ORADAKİ OYLARINA BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAK OLAN İSİMLERLE ÇIKMAK İSTİYORUZ Kİ BU SEÇİMLERİN İNŞALLAH NETİCESİ ÇOK DAHA FARKLI OLSUN.”

KONUŞMANIN TAM METNİ: http://www.akparti.org.tr/site/haberler/basbakan-erdoganin-21.-istisare-ve-degerlendirme-toplantisi-konusmasinin-ta/54858

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.[ct]

SIRADAKİ HABER