Şoför Esnafından Teröre tepki konvoyu

Türkiye´de yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için toplanan taksici, halk otobüsçü, servisçi ve minibüsçü esnafı Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası öncülüğünde Teröre Tepki konvoyu düzenleyerek yaşananları protesto etti.

Şoför Esnafından Teröre tepki konvoyu


Türkiye´de yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için toplanan taksici, halk otobüsçü, servisçi ve minibüsçü esnafı Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası öncülüğünde Teröre Tepki konvoyu düzenleyerek yaşananları protesto etti.

Türkiye´de yaşanan terör olayları nedeniyle Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odasına üye çok sayıda Esnaf, terör saldırılarını protesto etti. Araçlarını Türk bayrakları ile donatan Şoför esnafı, Konvoy eşliğinde kornalar çalarak Cumartesi pazarı mevkiinde Umum Servis Araçları Derneği önünden başlayan konvoy ile Yeşil tepe Kepez mevkii, Erdemir Caddesi, Şehir Merkezi, Anıt Kavşağı önüne ilerleyerek yaşanan terör olayına tepki gösterdi.

Konvoy öncesinde açıklama yapan ,Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Cevdet Civelek ,”Son dönemlerde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar öncelikli olarak tüm Türk ulusunu ve biz Şoför esnafını derinden sarsmıştır” dedi.

Civelek şunları söyledi: “Son zamanlarda Ülkemizde artan terör olaylarında şehit düşen Polislerimiz ve askerlerimiz bizleri derinden üzmüştür. Bu terör olaylarına tepki amacıyla odamız önderliğinde üyelerimizin de katılımıyla Terör konvoyu gerçekleştirdik. Özellikle de son iki gün içerisinde yaklaşık 30 güvenlik görevlimizin şehit edilmeleri tüm vatandaşlarımızı üzdüğü gibi bizleri de derinden etkilemiştir. Bizlerde bu tür eylemlere Ticari alanda faaliyet gösteren taksici, halk otobüsçü, servisçi, minibüsçü esnaflarımızla araçlarımızla tepki gösterdik. Umarız bu tür acı olaylar en kısa zamanda sonra erer. Ülkemizdeki polis ve asker analarımızın gözyaşları diner. PKK Ülkemizi bölmeye, PKK Milletimizi parçalamaya çalışıyor. Askerimize, polisimize hain pusular kurarak şehit ediyor. Terörle mücadelede kararlı ve tutarlı tavır bir vatan görevidir. Bunun için Mehmetçiğin arkasında olacağız, polisimizin arkasında olacağız ve asla vatanımızı böldürmeyeceğiz. Buradan bir kere daha PKK terör örgütünü lanetliyor, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum”

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
 
Cumartesi Pazarı önünde konvoy öncesi araçlarından inen şoför esnafı “Şehitler ölmez Vatan bölünmez” sloganları eşliğinde Türk bayrağı açtı. Yaklaşık 10 dakika trafiğe kapanan Cumartesi pazarı yolu istikameti tekrar ulaşıma açıldı. Açıklamanın ardından Şoför esnafı yaklaşık 400 araç konvoyu eşliğinde Yeşil tepe Kepez mevkii, Erdemir Caddesi, Şehir Merkezi, Anıt Kavşağı önüne ilerleyerek yaşanan terör olayına tepki gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER