Suriyeli baba çocukları kaybolunca sinir krizi geçirdi

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde yaşayan Suriyeli aile, sahilde çocuklarının kaybolması ile panik yaşadı. Olay yerine gelen yunus ekipleri ve vatandaşlar kısa sürede kayıp olan kızı buldu. Kızının kaybolması ile sinir krizi geçiren baba, kendisine yardım edenleri alınlarından öperek teşekkür etti.

Suriyeli baba çocukları kaybolunca sinir krizi geçirdi
Zonguldakın Ereğli ilçesinde yaşayan Suriyeli aile, sahilde çocuklarının kaybolması ile panik yaşadı. Olay yerine gelen yunus ekipleri ve vatandaşlar kısa sürede kayıp olan kızı buldu. Kızının kaybolması ile sinir krizi geçiren baba, kendisine yardım edenleri alınlarından öperek teşekkür etti. 
Olay ilçeye bağlı sahil bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, baba Hüsameddin Abdülselam, eşi Nur ve çocukları ile birlikte sahilde yürüdükleri sırada, 3 yaşındaki kızları Rişat kayboldu. Panikleyen ailenin yardımına vatandaşlar koşarken, polise de haber verildi. Olay yerine gelen yunus polisleri, vatandaşlarla yaptıkları kısa arama sonucunda Rişatı sahil bandında ağacın altında ağlarken buldu. Rişat ailesine teslim edilirken, sinir krizi geçiren baba Hüsameddin Abdülselam da vatandaşların yardımı ile sakinleştirildi. Hüsameddin Abdülselam, Türkçe bilmediği için kendisine yardım edenleri alınlarından öperek teşekkür etti. Ailenin 8 yaşında olan ve az Türkçe bilen çocukları Süleyman, Kardeşimi az ilerde ağlarken bulduk. Çok korktuk. Buraya 2 sene önce geldik. İki ağabeyim çalışıyor. Ben okula gitmiyorum dedi.
Baba Hüsameddin Abdülselam için çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından olay yerinden ayrıldı. 8 yaşındaki Süleyman, babası ve sağlık görevlilerine tercümanlık yapmaya çalıştı. Suriyeli aile ekiplerin ayrılmasının ardından evlerinin yollarını tuttu.
Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER