Taksicilerden esnaf kefalete ziyaret

Karadeniz Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel´i ziyaret etti.

Taksicilerden esnaf kefalete ziyaret

Karadeniz Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel´i ziyaret etti.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Taksiciler Derneği´nin 10 Ocak tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirdiği genel kurulun ilçeye yakışan bir görüntüye ev sahipliği yaptığını anlatan Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel, Taksici esnafının büyük bir bölümü bizim üyemiz, Taksiciler Derneği Başkanı bizim yönetimimizde beraber çalıştığımız bir arkadaşımız. Zaten taksiciler, otobüsçüler yani şoförler için canla başla çalışıyor.

YENİ YÖNETİMİ KUTLUYORUM

Taksiciler hem kendilerine istihdam sağlıyor, hem çift vardiya çalıştığı için birçok kişiye de ekmek veriyor. Hem aldığı mazotla hem de verdiği vergilerle ülkenin her yerine ekonomik yatırımlarda ve katkılarda faydası var mutlaka. Onun için Taksiciler Derneğinin yeni yönetimini kutluyorum, başarılar diliyorum. Yeni yönetiminizin kentimize, şoför esnafına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Bölge halkına 7 durakta 150 taksinin hizmet verdiğini belirten Dernek Başkanı Yücel Oktay da Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu üyelerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Amaçlarının taksici esnafını bir çatı altında toplamak olduğunu hatırlatan Oktay şunları söyledi: Taksiciler arasında koordinasyonu sağlamak. Tabi ki bunu sağlıyoruz. Taksiciler Derneği olarak bugün sizleri ziyaret ettik. Ben de buranın yönetim kurulu üyesiyim. Arkadaşlarıma hem Esnaf Kefalette hem de Taksiciler Derneğinde en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER