Tek İsteği Akülü Tekerlekli Sandalye

Tek İsteği Akülü Tekerlekli Sandalye

Tek İsteği Akülü Tekerlekli Sandalye

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle bir ayağınıkaybeden 73 yaşındaki Ahmet Gökdemir, yürümegüçlüğü çektiği için hayırseverlerden akülü tekerlekli sandalye istiyor.

Alaplı ilçesine bağlı Ömerli Köyü DumanlarMahallesinde ikamet eden 73 yaşındaki Ahmet Gökdemir, bir sene önce rahatsızlığı nedeniylesağ ayağını diz altından kaybetti.  Bunedenle yürümekte zorluk çeken Gökdemir hayırsever bir kişi tarafındankendisine verilen tekerlekli sandalye ile idare etmeye başladı. Maddiimkanlar  el vermediği için akülütekerlekli sandalye alamayan Gökdemir, kendisinin yaşlı olması dolayısıyla  sokağa inemiyor.  Arkadaşları ile görüşemiyor.

ENGELLİ BAKIM AYLIĞI İSTİYOR

Eşinin bakımını üstlendiğini belirten Gökdemir, “ Bir sene öncesağ ayağımı kaybettim. Yürümekte zorluk çektiğim için bir arkadaşımız banatekerlekli sandalye verdi. Onu da tek başına kullanamıyorum. Malum yaşlılıkkollarımda eskisi gibi dermanım yok. Hayırsever vatandaşlarımızdan akülü tekerlekli sandalye konusunda yardımbekliyorum. Bana eşim bakıyor. O olmasa ne yapardım bilemiyorum. Maddidurumumuz da iyi olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. Eşimin bana bakmasındandolayı engelli bakım aylığının bize bağlanmasını bekliyorum. Bu konuda banayetkililerimiz yardımcı olsunlar “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER