Tekin; ´´Sahil projesi bölgenin parlayan yıldızı olacak´´

Tekin; ´´Sahil projesi bölgenin parlayan yıldızı olacak´´

Tekin; ´´Sahil projesi bölgenin parlayan yıldızı olacak´´


Zonguldak’ın Alaplıilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından başlatılan çalışmalar neticesindebir bölümü halkın hizmetine sunulan Alaplı sahil projesi devam ederken,  vatandaşların akınına uğrayan sahil adeta gözkamaştırıyor.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedekieksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatantabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in,ilçenin sosyal ve modern görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla başlattığıAlaplı sahil projesi bölgenin ve ülkenin büyük projeleri arasında gösteriliyor.İki adet otopark, yeni oturma alanları, kafeteryalar, yürüyüş bandı, çocukparkları, modern anfi tiyatro, asma köprü ve Karşıyaka sahili ile İstanbul’undünyaca ünlü Maltepe sahilini aratmayacak olan sahil projesi bölgenin deparlayan yıldızı olacak.

“AMACIMIZ YAŞANABİLİR BİR ALAPLI

Amaçlarının yaşanabilir bir Alaplı olduğunuilçenin sosyal yönden gelişmesinin yanı sıra modern görünüme kavuşması için gecegündüz demeden çalıştıklarını belirten Tekin,“ Amacımız yaşanabilir bir Alaplı,biz bunun için çalışıyoruz. Alaplı sahil projemizin bir kısmını tamamladık.İkinci etap çalışmalarımız devam ediyor. Projemizde iki adet otopark, yenioturma alanları, kafeteryalar, yürüyüş bandı, çocuk parkları, modern anfitiyatro, asma köprü yer alacak. Sahilimizi Karşıyaka sahili ile yapacağımızasma köprü ile birleştireceğiz. Karşıyaka sahilimizle birlikte projemizbölgemizin en büyük sahil projesi olacak. Sahil çalışmalarımızın yanı sıramahallerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Biz ilçemizin her noktasınahizmet götürüyoruz” dedi.


BİN 500 KİŞİLİK ANFİ TİYATRO

“Sahil Projesi’nin 2.etabı olan üstü kapalı bin 500 kişilik AmfiTiyatro’nun projesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı mimarlar tarafındanhazırlandı. Doğaya uygun şekilde mimari projesi hazırlanan proje 4 binmetrekarelik alana inşa ediliyor. .Alaplı’ya hareket getirecek olan amfitiyatro, ulusal ve uluslararası sanatsal ve kültürel organizasyonların icraedileceği şekilde yapılacak. Bu kültür ve sanat tesisinde profesyonel sahne,kulis, soyunma odaları, teknik oda, büfe, sanatçıların tüm ihtiyaçlarınıgiderebileceği alanlar bulunacak” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER