TEKİN, HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

TEKİN, HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
gundemeregli.com-Alaplı’da astırdığı pankart ve bilbaortlarla ilçe halkına teşekkür eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bir de teşekkür mesajı yayımlandı.

Daha güzel bir Alaplı’nın herkesin ortak hedefi olduğunu belirten Tekin,  kendisine destek veren Alaplı halkına teşekkür etti.

Tekin konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, daha yaşanabilir, Alaplılıları yaşamaktan  keyif duyacağı bir ilçe tesis edeceklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, seviyeli, demokrasinin ilkelerine uygun bir seçim kampanyasının ardından, sizler büyük desteklerinizle 30 Mart Pazar günü Alaplı Belediyesi’nin yönetimine bizi görevlendirdiniz.

Bize oy veren, oy vermeyen ayrımı yapmaksızın, seçimlere yüksek bir katılım sağlayarak demokrasinin güzelliğini yansıtan siz değerli hemşerilerime,  bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Seçim bitti; bizler artık bize oy vereniyle, vermeyeniyle, sandığa gideniyle, gitmeyeniyle, tüm Alaplı’nın belediye başkanı ve belediye meclisi üyeleriyiz. Sorumluluğumuzun ve üzerimize aldığımız yükün bilincindeyiz. Siz değerli hemşerilerimin de yönetime katılımıyla, dürüst ve şeffaf bir şekilde inşallah hep beraber güzide ilçemize hizmet edeceğiz. Hep beraber daha yaşanabilir, sizlerin yaşamaktan  keyif duyacağı bir Alaplı tesis edeceğiz.

Kıymetli hemşehrilerim,

Şundan emin olunuz ki, bize duyduğunuz güveni ve desteği boşa çıkarmamak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. İnşallah, yine sizlerin desteğiyle verdiğimiz sözleri öncelik sırasına göre tek tek yerine getireceğiz. Bunun yanında, ortaya çıkacak yeni hizmet ihtiyaçlarını  gidermenin de arayışı içinde olacağız. Tüm bunları yaparken gücümüzü de yine sizlerin desteğinden alacağız.

Şahsım ve ekibim adına; seviyeli ve olgun bir şekilde demokratik yarışa katılan tüm siyasi partilerimize ve onların adaylarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet edebilme yarışıydı ve bu yarış demokrasinin ruhuna uygun bir şekilde sona erdi. Biz, seçim kampanyası döneminde olduğu gibi bugün de herkesle dostluk ve kardeşlik duygularımızı muhafaza ediyoruz. Herkesin de bu yaklaşım içinde olacağından kuşku duymuyoruz.

Şahsım ve Belediye Meclisi üyelerim adına; seçim kampanyası süresince bizi bir an olsun yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katan, gücümüze güç katan yol arkadaşlarıma, can dostlarıma; bize oylarıyla, gönülleriyle  destek veren ve bize yakın ilgisini , sevgisini hiç esirgemeyen, bunun yanında bize oy desteği vermese de, bizi dostça, muhabbetle  karşılayan, hür iradesini ortaya koyarak demokrasi kültürüne katkıda bulunan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Daha güzel bir Alaplı hepimizin ortak hedefidir. Bu hedefimize hep beraber ulaşacağımıza olan inancımla, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 07:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER