TEKİN, RESMİ BAŞVURUDA BULUNDUK

TEKİN, RESMİ BAŞVURUDA BULUNDUK

gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Trafiğin yoğun olduğu Taşbaşı kavşağına sinyalizasyon lambaları konulacağını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Duble yol yapımın ardından Taşbaşı mevkisinde kapanan İlçe girişinin tekrar açlaşması için Karayolları Genel Müdürlüğü Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğüne resmi müracaatta bulunduklarını söyledi.

Ölümlü kazaların yaşandığı Taşbaşı kavşağına da bir dizi düzenlemelerin yapılacağını ifade eden Tekin, şöyle dedi:

“Kdz Ereğli-Düzce duble yol çalışmaları kapsamında İlçeye Taşbaşı girişinin kapanmasın ardından esnaflarımız ekonomik yönden büyük zararlar görmeye başlamıştı. Esnaflarımız mağduriyetini gidermek için Karayolları Genel Müdürlüğü Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğüne ziyaret ederek resmi başvuruda bulunduk. Ayrıca ilgili kişilerle görüşerek yolun bir an önce trafiğe tekrar açılmasını talep ettik. Önümüzdeki günlerde Bölge Müdürlüğünden bir heyet gelerek Taşbaşı mevkisinde incelemelerde bulunacak. Seçim döneminde halkımıza girişin açılacağını sözünü vermiştik. Biz sözümüzü tutacağız. Karayolları bu girişi açmazsa biz Alaplı Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla bu yolu açacağız. Esnaflarımızın ve halkımızın mağduriyetini gidereceğiz. Ayrıca birçok ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı Taşbaşı kavşağına da sinyalizasyon lambaları takılması için yaptığı başvuru neticesinde o bölgeye trafik lambaları konulacak. Önümüzdeki günlerde bu çalışma başlanacak. Sürücüler o kavşağı daha güvenilir bir şekilde kullanacak”dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER