TGF, ZGC ve İGC’den İzmir Valisi Ayyıldız’a ziyaret

TGF, ZGC ve İGC’den İzmir Valisi Ayyıldız’a ziyaret

TGF, ZGC ve İGC’den İzmir Valisi Ayyıldız’a ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca. ZGC Başkanı Derya Akbıyık, İGC Mali Sekreteri İlker Çoban ve Kadriye Çoban, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi yapıldı.
Karaca, Vali Erol Ayyıldız’a görevinin hayırlı olsun temennisi ve dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan ZGC Başkanı Derya Akbıyık ise “Sayın Valim önce Zonguldak, daha sonra Aydın ve bugün İzmir Valiliği görevlerinde bulunmaktadır. Bizler Valimizin başarılı çalışmaları nedeni ile mutlu oluyoruz, gurur ve onur duyuyoruz” dedi.

“Zonguldak özel ve güzel bir şehir”

Vali Erol Ayyıldız, konuşmasında ziyaretin çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle dedi:
“Zonguldak’ta 22 ay görev yaptım. ZGC Başkanı Akbıyık, yakın dostum. Zonguldak çok güzel ve özel bir şehir, görev süresince çok başarılı işler yaparken de ZGC başkan ve yöneticileri ile çok olumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdik ve imza attık.”
Vali Erol Ayyıldız, başta Zonguldak Valisi Ali Kaban olmak üzere tüm dostlarına selamlarını ilettiğini bildirdi. Yapılan ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER