THK Cumhuriyetin önemli kurumlarından biri

Türk Hava Kurumunun 91.kuruluş yıl dönümü kapsamında Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetimi,Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’a ziyaret gerçekleştirdi.

THK  Cumhuriyetin önemli kurumlarından biri

Türk Hava Kurumunun 91.kuruluş yıl dönümü kapsamında Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetimi,Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’a ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyarette THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu THK’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Likoğlu Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesi Kdz Ereğli’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu Kdz Ereğli’nin sosyal ekonomik konularında büyük katkılar sağladığını bundan sonra da daha etkin rol alarak katkılarının devam edeceğine inandığını belirterek Kdz Ereğli’nin gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’da THK’nin 91.kuruluş yıl dönümünü kutlayarak,Türk Hava Kurumu cumhuriyetin önemli kurumlarından biri olduğunu her iki kurumunda isim başlangıçının aynı olduğunu belirterek Türk Hava Kurumuna her zaman olduğu gibi bundan böylede destek ve katkılarının devam edeceğini belirterek,THK Kdz Ereğli Şubesinin aynı zamanda sosyal bir kurum olarak Kdz Ereğli’nin sosyal ve ekonomik sorunlarına duyarlı etkin sivil toplum kuruluşu olduğunu bildiklerini Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesi olarak Kdz Ereğli’nin sorunları ve geleceği için oluşacak projelere birlik beraberlik içerisinde her zaman olduğu gibi her türlü destek ve katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

THK Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesinin kuruma yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan tarafından gönderilen teşekkür plaketini takdim etti.


Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek THK Genel Başkanına Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER