THK´dan Okullara kırtasiye yardımı

Türk Hava Kurumu (THK) Kdz Ereğli Şubesi tarafından İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımları devam ediyor.

THK´dan Okullara kırtasiye yardımı
Türk Hava Kurumu (THK) Kdz Ereğli Şubesi tarafından İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımları devam ediyor.

THK Kdz Ereğli Şube Başkanlığı olarak 2015-2016 eğitim öğrenim yılında Kurumun sosyal sorumluluk kapsamında Kdz Ereğli kırsalında bulunan Sücüllü ve Elmacı Köyü İlkokullarında tüm öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Bu kapsamda Sücüllü İlkokulunu ziyaret eden THK Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Suat Önder ve Şube Saymanı Koray Demirbaş öğrencilere dağıtılmak üzere defter kalem kırtasiye yardımlarını Sücüllü Köyü muhtarı Hasan Kural öncülüğünde okul müdürü Recep Sağır ile birlikte öğrencilere dağıttılar.THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu okul müdürü Recep Sağır´a THK amblemli duvar saatini hediye etti.

Aynı şekildeElmacı Köyü muhtarı Recep Ardıç´ın öncülüğünde dekırsalda bulunan bir diğer okulElmacı İlkokuluna okul müdürü Ufuk Özbek ile birlikte tüm öğrencilere defter kalem kırtasiye yardımı yaparak okul müdürü Ufuk Özbek´eTHK amblemli duvar saatini hediye etildi.

Ziyaretlerde 2015-2016 eğitim öğrenim yılının hayırlı olmasını dileyen THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Sücüllü ve Elmacı Köyü İlkokulları hakkında okul yetkililerinden bilgiler aldı.

Sücüllü ve Elmacı İlkokulu müdürleri´de ziyaretten ve öğrencilere yardımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu´na yönetimine teşekkür ettiler.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER