THK’dan Kaymakam Madenoğlu’na plaket

Kdz Ereğli Türk Hava Kurumu (THK) Şubesinden Kaymakam Madenoğlu’na ziyaret.

THK’dan Kaymakam Madenoğlu’na plaket

Kdz Ereğli Türk Hava Kurumu (THK) Şubesinden Kaymakam Madenoğlu’na ziyaret.

Türk Hava Kurumu (THK) Kdz Ereğli Şube Başkanlığı Türk Hava Kurumu’nun 91.kuruluş yıl dönümü kapsamında Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kdz Ereğli Kaymakamı Madenoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu THK’nin çalışmaları hakkında bilgiler sundu.Ayrıca Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve yönetimi Kdz Ereğli’nin sosyal ekonomisi ve gündemi hakkında Kaymakam Madenoğlu ile görüş alışverişinde bulundular.

Kdz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’da THK’nin 91.kuruluş yılını kutlayarak THK’nin kamu yararına çalışan önemli kurumlarımızdan olduğunu ve kuruma herkesin yardımcı olması gerektiğini ifade etti.

Kdz Ereğli’nin sosyal ve ekonomik gelişimi için umutlu olmamız gerektiğini birlik beraberlik içerisinde her sorunun çözülebileceğine inandığını güzel şeyler düşünülmesinin gerektiğini yakın zamanda katkı sunabilecek ilgili sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceğini herkesin görüşünü alacağını ifade etti.

THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Kdz Ereğli Kaymakamlığının THK’ye yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakam Madenoğlu’na Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan tarafından gönderilen teşekkür plaketini takdim etti.

Kaymakam Madenoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Türk Hava Kurumu Genel Başkanı’na Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER