Tır orta refüje yan yattı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir TIR orta refüje yan yattı.

Tır orta refüje yan yattı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir TIR orta refüje yan yattı. Yolun tek şeride düştüğü kazada ölen ya da yaralanan olmazken, çevreye dağılan parke taşlarının toplanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
Kaza, Kışla kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Alaplı´dan Ereğli´ye giden 67 TT 254 plakalı TIR sürücüsü Engin A. (30), Kışla kavşağında TIR´ın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım taşlarına çarptı. Daha sonra da orta refüje yan yattı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, TIR´ın dorsesinde bulunan parke taşları çevreye dağıldı. Tek şeride düşen yol parke taşlarının toplanmasının ardından normale döndü. Polis olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ezbak67
Ezbak67 - 9 yıl Önce

Yollar yapıldı maşallah taksisi, otobüsü, kamyonu Allah ne verdiyse basıyor gaza, yaptıkları hız otoyol hız sınırını aşıyor. Bırakın okula giden çocukları bütün yayalar karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Ne ışık var ne geçit birde hız eklenince Allah korusun inşallah üzücü şeyler olmaz. Denetleme yok desek ekip yetersiz denir. Anlaşılan işimiz Allaha kaldı.

SIRADAKİ HABER