TIR´IN FRENİ BOŞALDI,FACİADAN DÖNÜLDÜ

TIR´IN FRENİ BOŞALDI,FACİADAN DÖNÜLDÜ
gundemeregli.com-Kdz Ereğli ilçesinde park halindeyken freni boşalan TIR büyük bir ağacı devirdikten sonra şehirlerarası otobüs terminalinin duvarına çarparak durabildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde freni boşalan park halindeki TIR aniden hareket edince çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.
Edindiğimiz bilgilere göre Çetin Apatay Bulvarı üzerinde park halinde bulunan 34 L 8724 TIR ve 67 TE 306 dorse plakalı TIR aniden hareket etti. Sac yüklü TIR önce büyük bir ağaca çarpıp devirdi ardından da şehirler arası otobüs terminalinin duvarına çarparak durabildi. TIR kaza sırasında park halindeki Halit Köse´ye ait 67 AT 776 plakalı otomobile çarparak hasara yol açtı. Kaza sonrası otobüs terminali ve çevresinde kısa süreli panik yaşandı. Kaza yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri otobüs terminalinin duvarına çarparak durabilen TIR’ın içerisine baktığında içerisinde kimsenin olmadığı anlaşıldı. Kaza çevresinde güvenlik önlemi alan polis TIR’ın şoförüne ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri TIR’ın ait olduğu firma yetkililerine ulaşarak, TIR şoförünün kaza yerine gönderilmesini istediler. Kısa süre sonra kaza yerine gelen TIR’ın şoförü Muhammet Eryiğit (47) yemek ihtiyacını gidermek için TIR’ı yol kenarına park ettiğini, lastiklerinin önüne takoz koyup el frenini de çektiğini belirterek, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini ifade etti.
Kaza yapan TIR üzerinde ki yükün başka bir araca vinç ile nakledilmesinin ardından olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan İsmail Sıdal Caddesi TIR’ın kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER